ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανύπαρκτες έως «fake» οι διευθύνσεις κατοικίας της πρεσβυτέρας και του πατέρα Αντωνίου

Τόσο η πρεσβυτέρα, όσο και ένα ακόμη μέλος του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου, είχαν δηλώσει ψευδείς μόνιμες διευθύνσεις κατοικίας στο επίσημο καταστατικό του Οργανισμού

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον άγνωστο βίο του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας έρχονται καθημερινά να σοκάρουν γύρω από τα όσα συνέβαιναν με φόντο την Κιβωτό του Κόσμου και που κανείς όχι μόνο δεν γνώριζε, αλλά ούτε μπορούσε να φανταστεί. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι τόσο η πρεσβυτέρα, όσο και ένα ακόμη μέλος του πρώην Διοικητικού Συμβουλίου, είχαν δηλώσει ψευδείς μόνιμες διευθύνσεις κατοικίας στο επίσημο καταστατικό του Οργανισμού, δείχνει πως η εύρυθμη λειτουργία της ΜΚΟ... έμπαζε. Σύμφωνα με την αυτοψία της εκπομπής T-Life όχι μόνο δεν ήταν σωστές οι διευθύνσεις, αλλά τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ δημιουργούν το λιγότερο κάποια ερωτήματα.

Για παράδειγμα, στη διεύθυνση που είχε δηλώσει το μέλος του Δ.Σ. όχι μόνο δεν υπάρχει ακίνητο, αλλά ούτε καν αριθμός, και το μόνο που μπορεί να βρει κανείς στο συγκεκριμένο σημείο είναι οικόπεδα, άχτιστα! Ο τόπος μόνιμης κατοικίας δηλαδή του συγκεκριμένου μέλους είναι το... χωράφι που έχει δηλώσει ο ίδιος και που καταγράφεται στο καταστατικό.

«Ούτε που τους ξέρουμε»

Οσο για το σπίτι της πρεσβυτέρας; Αυτό υπάρχει, αλλά δεν της ανήκει τουλάχιστον δεν είναι πουθενά δηλωμένο. Η ίδια εκπομπή επισκέφτηκε την μόνιμη διεύθυνση κατοικίας που είναι δηλωμένη από την ίδια στα επίσημα έγγραφα της Οργάνωσης. Τι βρέθηκε; Ενα τριώροφο με τρία διαφορετικά κουδούνια στη μέση των οποίων αναγράφεται το όνομα «Σταματία Γεωργαντή» (σ.σ. της πρεσβυτέρας). Το ακίνητο έχει και τέσσερα ρολόγια της ΔΕΗ και αυτό που αναφέρεται ως «σπίτι» της πρεσβυτέρας στα πρακτικά του Δ.Σ. της «Κιβωτού του Κόσμου». Εκεί δηλαδή που αναγράφεται η Διεύθυνση κατοικίας της πρώην προέδρου της ΜΚΟ. Μάλιστα, γείτονες ανέφεραν πως: «Ούτε που τους ξέρουμε ποιοι είναι και πώς είναι».

«Μία φορά πέρασε και έφυγε...»

Ωστόσο, υπάρχει άλλη μια παράμετρος στην όλη υπόθεση των «fake» κατοικιών. Οι περίοικοι που συνήθως αναπτύσσουν σχέσεις μεταξύ τους ως «γείτονες» δεν γνωρίζουν καν την πρεσβυτέρα και τον πατέρα Αντώνιο! Σχεδόν κανείς δεν τους έχει δει ποτέ να μπαίνουν ή να βγαίνουν από το σπίτι. Σχεδόν κανείς δεν τους έχει δει στη γειτονιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το «σχεδόν» έχει να κάνει με μία και μοναδική μαρτυρία που ήρθε στην εν λόγω εκπομπή και έχει να κάνει με έναν (1) άνθρωπο, κάτοικο της περιοχής με το σπίτι του να βρίσκεται σχετικά κοντά στο τριώροφο, ο ο οποίος δήλωσε πως «...είδα τον πάτερα Αντώνιο μία και μοναδική φορά να έρχεται σαν ''περαστικός'' εδώ με την παρουσία κάποιων παιδιών που φανταστήκαμε ότι ήταν της Κιβωτού και αφού έμεινε έξω από το σπίτι για λίγα λεπτά στη συνέχεια αποχώρησαν όλοι μαζί. Ηταν μια κάπως περίεργη επίσκεψη αφού δεν μπήκαν καν μέσα στο σπίτι που υποτίθεται ότι τους ανήκει. Φάνηκε να είναι σαν... περαστικοί. Ηρθαν για λίγο και έφυγαν» ανέφερε ο περίοικος.

Δεν είναι δηλωμένο ούτε στο κτηματολόγιο

Ενδεικτικό της περίεργης υπόθεσης είναι ότι στο κτηματολογίο δεν είναι καν δηλωμένο το συγκεκριμένο σπίτι στο όνομα ούτε του πατέρα Αντωνίου, αλλά ούτε στο όνομα Σταματία Γεωργαντή. Παράλληλα, όμως, δεν είναι γνωστή και η ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Οι περίοικοι αντίθετα, ανέφεραν πως κατά διαστήματα έβλεπαν κάποιον κύριο που δεν φορούσε ράσα, ο οποίος έμπαινε και έβγαινε στον 2ο όροφο του σπιτιού και έμοιαζε να κατοικεί εκεί περιστασιακά χωρίς όμως να έχει αναπτύξει γειτονικές σχέσεις με κανέναν.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση