ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εικόνες αποκάλυψης από την κακοκαιρία «Daniel» στην Ελλάδα

Με ξύλα και σκούπες προσπαθούν να διώξουν τα νερά που φτάνουν μέχρι το γόνατο

Δραματική είναι η κατάσταση στον Βόλο και στο Πήλιο, από την κακοκαιρία Daniel που πλήττει από χθες Δευτέρα (4/9) την Ελλάδα, με σφοδρότητα την περιφέρεια της Μαγνησίας.

Τα προβλήματα μεγαλώνουν από το νερό που πέφτει σε πρωτόγνωρη ποσότητα και με σφοδρότητα επί ώρες στον Βόλο, με αποτέλεσμα η νεροποντή να έχει προκαλέσει μία πρωτοφανή κατάσταση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών ενώ ασύλληπτη είναι η εικόνα που ακολουθεί από τον Βόλο κοντά σε πολυκατάστημα.

Δείτε φωτογραφία:

Η βροχή είναι καταρρακτώδης και άνθρωποι με ξύλα στα χέρια προσπαθούν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια ενώ καταστηματάρχες με σκούπες προσπαθούν να διώξουν τα νερά από τα μαγαζιά. Ο παραλιακός δρόμος «βούλιαξε» με τα νερά να φτάνουν μέχρι το γόνατο.

Δείτε φωτογραφίες:

Ένας νεκρός, αναζητείται 42χρονος

Ένας άντρας ανασύρθηκε νεκρός στο Βόλο, ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πλημμύρες τόσο στην πόλη, όπου έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας όσο και στο Πήλιο, αλλά και τη Σκιάθο. Δραματική είναι η κατάσταση και στη Λάρισα, με παραθεριστές να απομακρύνονται από παραθαλάσσιες περιοχές.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΜΑΚ και της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός άντρα στην Αγία Αικατερίνη Βόλου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, επικαλούμενο πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ένας άντρας 42 ετών, προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση