ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρυφές κάμερες σε δωμάτιο ξενοδοχείου - «Ήταν απέναντι από το κρεβάτι» (vid)

Ξενοδόχος φέρεται να είχε βάλει κρυφές κάμερες στα δωμάτια του καταλύματός του

Συνολικά 27 άτομα είχε καταγράψει ο ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Χαλκιδική, με τις κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει μέσα στα δωμάτια του καταλύματος.

Όπως αναφέρει αποκλειστικά στο LIVE NEWS ένα από τα θύματά του, οι κάμερες ήταν τοποθετημένες ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι.

«Όταν βγήκε στη δημοσιότητα το τι έχει γίνει, εγώ επειδή βγάζω φωτογραφίες από τα καταλύματα που μένω για να είμαι καλυμμένη, κατάλαβα ποιο κατάλυμα είναι. Φαινόταν ξεκάθαρα το βύσμα που πάνω έχει κάμερα. Ένα βύσμα που έχει όλες τις παροχές για φόρτιση» εξηγεί η καταγγέλλουσα.

Το κουβάρι της αρρωστημένης δράσης του ξενοδόχου της Χαλκιδικής αποκαλύφθηκε όταν ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας κατήγγειλε πως μέσα στο δωμάτιό που νοίκιαζε, υπήρχε συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνα και ήχου, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Ο ξενοδόχος είχε εγκαταστήσει τις κρυφές κάμερες στα δωμάτια του καταλύματος, προκειμένου να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές των πελατών του

Εντοπίστηκαν συνολικά έξι κάμερες κρυμμένες σε φορτιστές

Στο τουριστικό κατάλυμα εντοπίστηκαν συνολικά έξι κάμερες οι οποίες ήταν κρυμμένες σε φορτιστές κινητών τηλεφώνων.

Ο ξενοδόχος είχε εγκαταστήσει τις κρυφές κάμερες στα δωμάτια του καταλύματος, προκειμένου να καταγράφει τις προσωπικές στιγμές των πελατών του ενώ ο ίδιος έχει ισχυριστεί ότι πρόκειται για κάμερες ασφαλείας.

«Ήταν εξαιρετικός, να εξυπηρετήσει, να βοηθήσει, πολύ ευγενικός, δεν είχαμε καταλάβει κάτι», περιγράφει η νεαρή που έπεσε θύμα του.

Τον λόγο τώρα έχει ο εισαγγελέας ο οποίος αναμένεται αποφασίσει σε ποιο βαθμό θα ασκήσει δίωξη στον ξενοδόχο.

«Τον λόγο πλέον έχει ο εισαγγελέας, περιμένουμε να ασκήσει δίωξη. Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις. Οι εντολείς μου παραμένουν σοκαρισμένοι», τονίζει ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X