ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eιδικός στην επιβίωση παραλίγο να πεθάνει από.. μέλισσα (Pic,Vid)

Μία μέλισσα τον τσίμπησε και την ώρα που κατευθυνόταν μαζί με τους συμμετέχοντας σε ένα νησί του Ειρηνικού Ωκεανού

Είναι ο άνθρωπος που σίγουρα μα σίγουρα ξέρει να επιβιώνει στην άγρια φύση, έχει κάνει απίστευτα πράγματα και έχει φάει ό,τι πιο αηδιαστικό μπορεί κάποιος να φανταστεί. Κι όμως πήγε να πεθάνει από μέλισσα.

Ο λόγος για τον Bear Grylls, ο οποίος έχει υπηρετήσει στη βρετανική SAS (Special Air Service) και αποτελεί ειδικό στην επιβίωση στην άγρια φύση, καθώς ξέρει όλα τα μυστικά για να μείνει κάποιος ζωντανός ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο δάσος του κόσμου.

Έχει φάει ότι πιο αηδιαστικό κυκλοφορεί για να μπορέσει να κρατήσει δυνάμεις ο οργανισμός του και ξέρει να διακρίνει πιο φυτό μπορεί να σε βοηθήσει να μείνει εν ζωή και πιο μπορεί να σε σκοτώσει.

Και μπορεί να νικάει το φόβο... ωστόσο, δεν μπορεί με σιγουριά να νικήσει τη φύση. Και αυτό γιατί λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας σειράς επιβίωσης «Treasure Island» που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Channel 4.

Μία μέλισσα τον τσίμπησε και την ώρα που κατευθυνόταν μαζί με τους συμμετέχοντας σε ένα νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, όντας ουσιαστικά στη μέση του πουθενά, άρχισε να παθαίνει αλλεργικό σοκ.

Το πρόσωπό του άρχισε να πρήζεται και έφτασε σε τέτοιο βαθμό που τα μάτια του ίσα ίσα που άνοιγαν για να βλέπει, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση του ιατρικού επιτελείου της παραγωγής.

Του έκαναν μία άνεση και σιγά σιγά η κατάστασή του άρχισε να βελτιώνεται, με τους γιατρούς να επισημαίνουν πως αν δεν λάμβανε αμέσως βοήθεια μπορεί να έχανε τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη περιπέτεια είχε περάσει και το 2016 στα γυρίσματα του «Born Survivor» στα σύνορα της Καλιφόρνιας με το Μεξικό, όταν προσπάθησε να βγάλει μέλι από μία κυψέλη.

 

Πηγή: Newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X