ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε, θόλωσα και την πυροβόλησα»

Τι λέει ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία με θύμα 19χρονη στον Πειραιά, ενώ μετανιωμένος ισχυρίζεται ότι είναι ο 25χρονος σύντροφός της που πυροβόλησε και σκότωσε την κοπέλα.

Ο 25χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του, με μαύρη κουκούλα και μάσκα, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα του Πειραιά.

Ο γυναικοκτόνος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

«Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς, εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα, μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα»

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να υποστήριξε ο 25χρονος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ρίχνοντας την ευθύνη στο θύμα, όπως μετέδωσε το Mega.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η 19χρονη και ο 25χρονος, συναντήθηκαν στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς αμφότεροι εργάζονταν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.

Στο σπίτι, άρχισαν να καβγαδίζουν, όταν ο 25χρονος Αλβανός, και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του.

*Το σπίτι που έμενε το ζευγάρι

Η κοπέλα ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του, παραδόθηκε στις Αρχές. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη 19χρονη νεκρή και συνέλαβαν τον δράστη. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Η δολοφονία διαπράχτηκε μεταξύ 07.00 και 08.30 το πρωί του Σαββάτου. Ο 25χρονος έκρυψε το όπλο που κατείχε στην κατάψυξη, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά, χωρίς να τους το υποδείξει.

Η ανάρτηση στο Facebook λίγο πριν παραδοθεί

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε.

«Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».

Ο γυναικοκτόνος είχε απειλεί ξανά την 19χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος είχε κινηθεί απειλητικά προς τη 19χρονη, καθώς οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί.

Τον περασμένο Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήταν στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, έφτασε στην πόλη και της έστειλε απειλητικό μήνυμα πως αν δεν τον συναντούσε, θα πήγαινε στη δουλειά της και θα τα «έσπαγε όλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη ήταν τόσο πολύ τρομαγμένη, που στη συνάντηση έφερε μαζί της μία φίλη και έναν συνάδελφο από τη δουλειά. Μετά τη συνάντηση, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στον κύκλο της ότι ο 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα την σκοτώσει.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X