ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφαγαν και το έσκασαν: «Κάποιοι δουλεύουν και κάποιοι ζούνε τσάμπα» (vid)

Ο επιχειρηματίας τους «επικήρυξε» στο Facebook, ανεβάζοντας εικόνες τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας

«Θέλω να έρθουν στο μαγαζί και να μου ζητήσουν συγγνώμη», λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που «επικήρυξε», μια παρέα 6 ατόμων που τον φέσωσαν με 180 ευρώ.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε παραλιακή ψαροταβέρνα της Πάτρας, όπου η παρέα έφαγε και ήπιε, όμως έφυγε χωρίς να τακτοποιήσει τον λογαριασμό, ο οποίος έφτασε τα 180 ευρώ. Ο επιχειρηματίας τους «επικήρυξε» στο Facebook, ανεβάζοντας εικόνες τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν. Όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά», σημείωσε ο ιδιοκτήτης στην ανάρτησή του.

Τι συνέβη

«Ήρθαν έξι άτομα, κάθισαν στο τραπέζι, παρήγγειλαν πάρα πολλά πράγματα. Η σερβιτόρα που πήγε τους είπε «είναι πάρα πολλά», αλλά εκείνοι είπαν: «όχι, θα τα φάμε», τόνισε στο MEGA o ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ενα άτομο της παρέας μπήκε στο μαγαζί και όταν είδε τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του καταστήματος απασχολημένο έκανε νόημα στην παρέα του και εξαφανίστηκαν, χωρίς να πληρώσουν.

«Στην αρχή φύγανε οι δύο. Είχανε μείνει μετά οι τέσσερις. Σηκώθηκε ο ένας από τους τέσσερις, πήγε μέσα στο χώρο της κουζίνας. Είχε βάλει να φορτίζεται το κινητό του, είδε ότι ήταν αλλαγή σερβιτόρου. Ο ένας είχε καθίσει και έτρωγε και ο άλλος ετοίμαζε τον δίσκο. Είδε ότι υπήρχε κενό και φύγανε» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης, εξηγώντας ότι τον ειδοποίησε μια άλλη παρέα φίλων του. «Μας λένε “ρε παιδιά, αυτοί φύγαν γρήγορα, τι έγινε;”», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης.

Εκαναν το ίδιο και αλλού

Ο επιχειρηματίας σημειώνει ότι η ίδια παρέα, έκανε το ίδιο και σε άλλα καταστήματα. Οπως λέει, μετά την «επικήρυξη», τον κάλεσαν συνάδελφοί του και από άλλα καταστήματα, οι οποίοι μοιράστηκαν τις δικές του εμπειρίες.

«Είχανε πάει σε μία εταιρεία franchise, προσπάθησαν να βγάλουν με μαγνητάκι αυτό που είχαν στις μπλούζες, τους είδαν, φύγανε. Πήγανε σε μία άλλη εταιρεία, πήγαν να πάρουν ένα μπλουζάκι, το ίδιο έγινε. Είχανε βγει για «ψώνια» εκείνη την ημέρα, φάγανε και τζάμπα».

Με το βίντεο και τις φωτογραφίες να έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κατάφερε να εντοπίσει τους… τζαμπατζήδες. Όπως τον συμβούλεψαν γνωστοί του, δεν μπορεί να κάνει και πολλά, πέρα από το να υποβάλλει μήνυση.

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τους αναρτήσω στο Facebook και να τους πω να έρθουν στο μαγαζί να ζητήσουν συγγνώμη και τίποτε άλλο. Και να μάθουν ότι κάποιοι δουλεύουν και κάποιοι ζούνε τσάμπα. Γιατί εάν εγώ χρέωνα τον σερβιτόρο θα έπρεπε να δουλεύει μία εβδομάδα το παιδί», κατέληξε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X