ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας γυμνή από το ρετιρέ της

Κρατούσε στην αγκαλιά της την 5 μηνών κόρη της

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μια Αμερικανο-Κινέζας σοσιαλιτέ, η οποία φέρεται να πέθανε στο Χονγκ Κονγκ αφού βούτηξε γυμνή στο κενό από το ρετιρέ της, ενώ κρατούσε αγκαλιά, την μόλις πέντε μηνών κόρη της.

Η 34χρονη Luo Lili, η οποία είχε συναναστραφεί με τη Χίλαρι Κλίντον και τη Ρίτα Ορά, λέγεται ότι αυτοκτόνησε αγκαλιά με το μωρό της, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό, σύμφωνα με πολλές αναφορές από τοπικά ΜΜΕ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)

Ως η μοναχοκόρη μιας μητέρας, μεγιστάνα ακινήτων που κατέχει πολλά αναπτυξιακά έργα στην Κίνα, η Luo είχε ζήσει μια πλούσια ζωή, είχε σπουδάσει και ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο από νεαρή ηλικία. Ο πατέρας της λέγεται ότι προέρχεται από μια οικογένεια γιατρών που έχουν ασκήσει την κινεζική παραδοσιακή ιατρική για έξι γενιές.

Γεννημένη στο Τσενγκντού, η Luo μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ σε ηλικία τεσσάρων ετών πριν σπουδάσει στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Μιλούσε άπταιστα αγγλικά και είχε εργαστεί ως μεταφράστρια για τη μητέρα της πριν ιδρύσει τη δική της εταιρεία το 2014.

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ βρήκε τα πτώματα της 34χρονης γυναίκας και της 5 μηνών κόρης της στο κάτω μέρος μιας πολυκατοικίας την περασμένη Τετάρτη στο Yau Ma Tei. Οι αξιωματικοί έφτασαν στο σημείο, αφού έλαβαν μια αναφορά από έναν τοπικό φρουρά ασφαλείας που εντόπισε τα πτώματα. «Η γυναίκα και το κοριτσάκι πιστοποιήθηκαν νεκρές στη σκηνή.

Η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι έπεσαν από ένα διαμέρισμα. Δεν βρέθηκε σημείωμα στη σκηνή. Οι νεκροψίες θα διεξαχθούν αργότερα για να εξακριβωθεί η αιτία των θανάτων των νεκρών», δήλωσε η αστυνομία, η οποία εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό.

Η αστυνομία που ταυτοποίησε τις νεκρές γυναίκες, τις ανέφερε μόνο με το επώνυμό τους, Luo. Ωστόσο, τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, συμπεριλαμβανομένων των HK01 και Ming Pao, είπαν πως πρόκειται για τη 34χρονη Αμερικανο-Κινέζα επιχειρηματία Luo και τη μικρή κόρη της.

Η Luo, ανύπαντρη μητέρα, πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε μετά από κατάθλιψη που προέκυψε μετά τη γέννηση του παιδιού της, ανέφερε η εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ Ming Pao. Λέγεται ότι έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από το ρετιρέ της, χωρίς να φοράει ρούχα, ενώ κρατούσε το μωρό της στην αγκαλιά της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)

Η Luo φαίνεται ότι απολάμβανε μια πολυτελή ζωή ως κοσμική, καθώς συχνά απεικονίζονταν με μεγάλες προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και της σούπερ σταρ της ποπ, Ρίτα Όρα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η Luo μοιράστηκε μια φωτογραφία με την κόρη της, την Aier, ενώ γιορτάζει τις 100 ημέρες από τότε που γεννήθηκε το κοριτσάκι της. «Είναι ο τρόπος του Θεού για να μου δώσει προοπτική για τη ζωή. Σε ευχαριστώ που εμφανίστηκε στη ζωή μου αγαπημένη μου κόρη», έγραψε η νεαρή κοπέλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lili Luo (@lili3luo)


Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X