ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δραματικές στιγμές - «Γιαγιά επιπλέει νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού»

Συγκλονιστική περιγραφή κατοίκου του Παλαμά

Συγκλονιστική μαρτυρία ενός κατοίκου από τον Παλαμά Καρδίτσας, για μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

«Γιαγιά είναι πνιγμένη μέσα στο σπίτι της... Επιπλέει μέσα στην κουζινα... Πέντε σπίτια παρακάτω από το δικό μας. Έχουν ενημερώσει τις αρχές, μας είπαν πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς» ανέφερε, με την περιγραφή του να είναι ανατριχιαστική. «Στην οικογένεια υπήρχαν μωράκια που έπρεπε να σωθούν. Η γιαγιά δεν πρόλαβε...» πρόσθεσε. «Για εμάς ξεκινάει τώρα ο Γολγοθάς, οι ζημιές είναι τεράστιες».

Ο κάτοικος περιέγραψε τη δραματική κατάσταση που ζουν τις τελευταίες μέρες όσοι ζουν στην περιοχή του Παλαμά και είπε ότι πριν από λίγη ώρα μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Οπως είπε, το έμαθε από τους συγγενείς της, ενώ επανέλαβε την έκκληση για νερό και τρόφιμα, για όσο διάστημα δεν είναι εφικτός ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων.

«Μέχρι χθες το βράδυ άνθρωποι ήταν πάνω στις σκεπές. Το νερό έφτασε στα δύο μέτρα, σε νεόδμητα σπίτια. Τώρα πέφτει κάπως η στάθμη του νερού. Άργησε να έρθει βοήθεια» είπε μια άλλη κάτοικος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση