ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Καρολάιν: «Η μικρή Λυδία πήρε τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα»

Τι αποκάλυψε ο παππούς της

Μέσα από το πλημμυρισμένο νοσοκομείο του Βόλου όπου διαβιοί, ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, δίνει τη δική του απάντηση για την εγγονή του, τη μικρή Λυδία.

Το κοριτσάκι παραμένει στις Φιλιππίνες, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην τηλεόραση του Μega και για την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του δολοφόνου της κόρης του.

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά και κλέφτης»

Ο ίδιος αναφέρεται και στη σημερινή αγόρευση του εισαγγελέα κατά του πιλότου για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν.

«Είμαι χωρίς διαδίκτυο από τη μεγάλη καταιγίδα που ξέσπασε πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν μπόρεσα να διαβάσω τα email μου. Τώρα φτάνουμε στο τέλος μιας άλλης βίαιης καταιγίδας.

»Την τελευταία φορά που μίλησα με τη μητέρα του Μπάμπη, της πρότεινα να μεταβιβάσει την εξοχική τους κατοικία στην Αλόννησο στην εγγονή μου, τη Λυδία, ως αντάλλαγμα για τα 70.000 ευρώ που έκλεψε ο γιος της από την κόρη μου. Αυτά ήταν χρήματα που δώσαμε η Σούζαν και εγώ στην Καρολάιν για να αγοράσει γη για να χτίσει ένα σπίτι.

»Η γη αγοράστηκε αλλά καταχωρήθηκε μόνο στο όνομα του δολοφόνου. Τι είπα στη μητέρα του δολοφόνου; ''Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης''. Δεν εντυπωσιάστηκε πολύ. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής για την οικογένειά τους, ο μικρός μου θησαυρός θα πάρει το όνομα της μητέρας της και δεν θα έχει άλλη επαφή με τους γονείς του».

«Είμαι βέβαιος ότι η ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί»

Για την εισαγγελική πρόταση, ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρει:

«Διάβασα τη σημερινή εισαγγελική πρόταση και καταδικάζει πραγματικά τον Αναγνωστόπουλο. Είμαι βέβαιος ότι η αρχική ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί. Μερικά καλά νέα. Η Λυδία έχει λάβει τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα. Τίποτα δεν μπορεί να την απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τώρα».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση