ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητο! Άφησε το μωρό της να πεθάνει γιατί ο σύντροφός της ήθελε να… τρέφεται με ήλιο

Το άτυχο μωράκι ενός μηνός πέθανε από «πνευμονία και εξάντληση» καθώς το ζευγάρι το άφηνε νηστικό

Μια μητέρα άφησε το μωρό της να πεθάνει από την πείνα, μετά από απαίτηση του συντρόφου και πατέρα του μωρού να «τρέφεται» αποκλειστικά από το φως του ήλιου και όχι με φαγητό.

Η 33χρονη Οξάνα Μιρόνονα από το Αρμαβίρ της Ρωσίας – που καταδικάστηκε για παραμέληση - φέρεται να είχε ακολουθήσει κατά γράμμα τις απόψεις του συντρόφου της Μαξίμ Λιούτι που ακολουθεί ωμοφαγική διατροφή. Ο 43χρονος θα δικαστεί ξεχωριστά κατηγορούμενος για τον βασανισμό του νεογέννητου παιδιού του.

Το άτυχο μωράκι πέθανε από «πνευμονία και εξάντληση» καθώς το ζευγάρι το άφηνε νηστικό, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με συγγενείς που κατέθεσαν στο δικαστήριο η Οξάνα φοβόταν τον Μαξίμ με αποτέλεσμα να ακολουθεί όσα της έλεγε και το μωρό να οδηγηθεί στον θάνατο από ασιτία

Μετανιωμένη η μητέρα

Η Μιρόνοβα παραδέχτηκε την ενοχή της και δήλωσε μετανιωμένη για τον θάνατο του γιου της, ο οποίος ήταν λιγότερο του ενός μηνός.

Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια σωφρονιστικής εργασίας με την κατηγορία της παραμέλησης του παιδιού με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει από την πείνα.

Ο influencer Μαξίμ Λιούτι, ήθελε να μεγαλώσει το νεογέννητο με τη μέθοδο της prana-eating - μια δίαιτα κατά την οποία οι άνθρωποι μένουν χωρίς φαγητό και νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και «τρέφονται από τον ήλιο», σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Κατηγορείται ακόμα ότι απαγόρευσε στη Μιρόνοβα να θηλάσει το παιδί.

«Ήθελε να πειραματιστεί με το παιδί, να το “ταΐζει” αποκλειστικά με τον ήλιο και στη συνέχεια να το διαφημίσει σε άλλους ότι έτσι μπορείς να τρως», δήλωσε η μητέρα της Οξάνα, Γκαλίνα, η οποία τον κατηγορεί ότι είναι αρχηγός μιας αίρεσης.

«Ήμουν αντίθετη στο να είναι η κόρη μου σε αυτή τη σέκτα. Ένιωσα τα πάντα και της είπα ότι ο Μαξίμ είναι τρελός, αλλά δεν με άκουσε. Η Οξάνα ζούσε εκεί σαν πειραματόζωο. Κάθε φορά γινόταν πιο ψυχρή απέναντί μου… Ήταν η σκλάβα του».

Ωμοφάγος... που έτρωγε κρέας και στιφάδο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ίδιος τρώει κρέας ενώ το αγαπημένο του φαγητό είναι τα ζυμαρικά με στιφάδο. Ο Λιούτι κρατείται ως ύποπτος για βασανισμό παιδιών και είναι γνωστός στα social media «φανατικός των ωμών τροφών».

Φανατικός της ωμοφαγίας δήλωνε στα social media o Μαχίμ Λιούτι

Μαζί με τη σύντροφό του ίδρυσαν μια λέσχη με την ονομασία The Living Man που σκοπό είχε να βοηθήσει τους Ρώσους «να βελτιώσουν την υγεία τους και να διευθετήσουν τα προσωπικά τους προβλήματα».

Ένας άλλος συγγενής της Μιρόνοβα δήλωσε: «Η Οξάνα μου είπε ότι τον φοβόταν. Ήθελε να τον εγκαταλείψει πολλές φορές, αλλά εκείνος την κρατούσε πίσω… Ήθελε να μεγαλώσει τον γιο του αποκλειστικά με τον ήλιο».

Η ξαδέλφη της Οξάνα, είπε ακόμα: «Την ανάγκασε να μην ταΐζει το μωρό. Ο Λιούτι πίστευε ότι ο ήλιος τάιζε το μωρό. Η Οξάνα προσπαθούσε κρυφά να θηλάσει το μωρό, αλλά φοβόταν πολύ τον Μαξίμ. Πώς είναι δυνατόν να ταΐζεις το μωρό με το φως του ήλιου; Το μωρό χρειάζεται το γάλα της μητέρας του. Είχε γεννήσει το παιδί στο σπίτι, αρνούμενος να αφήσει την Οξάνα να πάει σε μαιευτήριο. Τελικά αποφάσισαν να πάνε το αδυνατισμένο παιδί στους γιατρούς, αλλά ήταν πολύ αργά και το μωρό πέθανε στο δρόμο».

Πηγή: protothema / dailymail

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση