ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Βιολόγου: Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 27χρονος

Οι κινήσεις του 27χρονου λίγο μετά τη δολοφονία

Tις πόρτες του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 27χρονος, κατ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Ο 27χρονος, Γιάννης Παρασκάκης, οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του, έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Παράλληλα, το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Οι αρχές έδωσαν χθες τα στοιχεία του στη δημοσιότητα καθώς περιμένουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

Ήδη, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες των αρχών έπειτα από νέες καταγγελίες που έχουν φτάσει στα χέρια τους από γυναίκες που φαίνεται να έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από τον 27χρονο.

Οι κινήσεις του 27χρονου λίγο μετά τη δολοφονία

Ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας.

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

Πηγή: kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X