ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ - Ενδειξη διαμαρτυρίας για Big Brother (vid)

Τοποθετήθηκε στην εκπομπή, πριν αποχωρήσει

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Ανδρέας Πετρόπουλος, αποδέχθηκε την πρόσκληση της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και πήγε στο στούντιο, αλλά αφού διαμαρτυρήθηκε για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού που ακούστηκε στο Big Brother, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Την αντίδρασή του για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Big Brother, και το εμετικό σχόλιο περί βιασμού, εξέφρασε με τον δικό του τρόπο ο δημοσιογράφος της «Αυγής», Ανδρέας Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση της πρωινής εκπομπής και πήγε στο στούντιο του καναλιού, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε!

Ο δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων ότι δεν θα μείνει στην εκπομπή «ως έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά... Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη δημοκρατία».

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X