ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δηλητηριάστηκε με νόβιτσοκ, η Ρωσία κρύβει τη σορό του»

Τι καταγγέλλει η σύζυγός του Αλεξένι Ναβάλνι

Στην καταγγελία ότι ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο μεγάλος πολιτικός αντίπαλος του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία, έπεσε θύμα δηλητήριασης με την ουσία νόβιτσοκ προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας με βίντεο που ανήρτησε στα social media η σύζυγός του λέγοντας ότι «ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου».

H ίδια κατηγόρησε τη Ρωσία ότι κρύβει τη σορό του συζύγου της καθώς, όπως υποστήριξε, αυτό που περιμένει η Μόσχα είναι να εξαφανιστούν τα ίχνη του νόβιτσοκ από τον οργανισμό του.

Στο βίντεο η χήρα Ναβάλνι ορκίζεται, επίσης, να φέρει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων εμπλέκονται στον θάνατο του συζύγου της και τον λόγο για τον οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην «φυλακή του λύκου».

«Θέλω να ζήσω σε μια ελεύθερη Ρωσία, θέλω να δημιουργήσω μια ελεύθερη Ρωσία, θα συνεχίσω το έργο του Αλεξέι Ναβάλνι» πρόσθεσε η Γιούλια Ναβαλνάγια.

Οι δηλώσεις της χήρας Ναβάλνι ακολούθησαν την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Αλεξέι Ναβάλνι ότι η μητέρα του και ο δικηγόρος της εμποδίστηκαν από το να δουν τη σορό του 48χρονου Ρώσου πολιτικού το πρωί της Δευτέρας στο νεκροτομείο στο οποίο φέρεται να έχει μεταφερθεί.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση