ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίκη Πισπιρίγκου: Εξοργισμένος ο Δασκαλάκης

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε, δεν άκουγε και ότι είχε νοητική υστέρηση, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Λίγο πριν την έναρξη της δίκης στους δημοσιογράφους μίλησαν ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας, καθώς και ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο κ. Γεωργακόπουλος, αναφέρθηκε στο σενάριο από την υπεράσπιση ότι η Τζωρτζίνα δεν έβλεπε, δεν άκουγε και ότι είχε νοητική υστέρηση. Όπως είπε ο πελάτης του είναι εξοργισμένος: "Είναι ξεκάθαρος. Η Τζωρτζίνα έβλεπε, άκουγε και είχε πλήρη αντίληψη.

Αντιδρούσε στα εξωτερικά ερεθίσματα και μάλιστα μου ζήτησε επίσης να μεταφέρω ότι απορεί και οργίζεται ότι η κατηγορούμενη επιτρέπει να διακινούνται τέτοια σενάρια για την κόρη της στον βωμό της υπεράσπισης της".

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως "το παιδί δεν έβλεπε, τα έχει πει στην κατάθεσή της η κ. Παπαθεοδωροπούλου από την ανάκριση. Άρα ο κ. Γεωργακόπουλος έχει γίνει εκπρόσωπος τύπου του κ. Δασκαλακη; Το καταθέτει η κ. Παπαθεοδωροπούλου και εκεί το βρήκα εγώ διαβάζοντας την κατάθεση, γιατί ο δικηγόρος πρέπει να διαβάζει την δικογραφία.

Το λέει η κυρία εντατικολόγος. Η κ. Παπαθεοδωροπούλου ρητώς το λέει: "Στην αρχή είμαστε σίγουροι ότι δεν έβλεπε καθόλου, μετά νομίζουμε ότι κάτι μπορεί να βλέπει”".

Κόντρα με τους δημοσιογράφους για την δικογραφία

Την περασμένη Τετάρτη, ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Πρωϊνή Ζώνη”, Γιώργος Κακούσης προσπάθησε να ξεκαθαρίσει εάν ο ποινικολόγος επιχειρεί να αποδείξει ιατρική αμέλεια σε βάρος των γιατρών σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τότε προκλήθηκε ένταση με τον γνωστό ποινικολόγο να κάνει λόγο για λάθος και ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τη διάθεση να προσεγγίσουν σωστά την υπόθεση.

"Αντί να στρώσετε τον πισινό σας κάτω και να διαβάσετε τις ιατροδικαστικές εκθέσεις…", ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου ο οποίος του απάντησε λέγοντας πως "ο καθένας κάνει κουμάντο στον δικό του πισινό, εγώ στον δικό μου, εσείς στον δικό σας".

Ο κ. Κούγιας συνέχισε κατηγορώντας τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από τα δικαστήρια ότι δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν ελληνικά και εν τέλει οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διέκοψαν την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X