ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα ευτράπελα: Η Μέρκελ τρώει τα νύχια της και ψάχνει τον Πούτιν

Τον γύρο του κόσμου κάνει η στιγμή κατά την οποία η Γερμανίδα καγκελάριος ψάχνει τον Ρώσο πρόεδρο για τη φωτογράφηση

Από το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Εκτός από τις πολιτικές ζυμώσεις, το περιθώριο της Διάσκεψης είχε για ακόμη μια φορά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η στιγμή που η Άνγκελα Μέρκελ με βλέμμα αγωνίας αναζητούσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την καθιεωρημένη φωτογράφηση και η στιγμή κατά την οποία αμήχανη τρώει τα νύχια της δεν μπορούν να ξεχαστούν...

 

Τα φώτα της δημοσιότητας μονοπώλησαν και τα χαμόγελα όπως και οι χειραψίες πριν από την έναρξη των εργασιών. Ζεστή η χειραψίατου Ρώσου προέδρου με και τον Αμερικανό υπουργό Μάικ Πομπέο όπως και θερμό ήταν το κλίμα ανάμεσα στον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Οι χειραψίες και τα...ευτράπελα

Οι ηγέτες πήραν τις θέσεις τους, όμως… κάτι δεν πήγαινε καλά. Αρχικά διαπιστώθηκε ότι κάποιος απουσίαζε, και αυτός ήταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας, όταν αντιλήφθηκε ότι τον περίμεναν, έσπευσε στη θέση του.

Ωστόσο και πάλι δεν ήταν έτοιμοι. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, έψαχνε απεγνωσμένα πού θα σταθεί, στη συνέχεια δεν ήξερε από πού να περάσει για να φτάσει στη θέση του και τελικά… τα κατάφερε.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση