ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν με αφήνουν να τη δω» - Συγκλονίζει η γιαγιά της 12χρονης

«Η εγγονή μου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της»

Συγκλονίζει η γιαγιά της 12χρονης, από τα Σεπόλια, που βιάστηκε κατ΄ επανάληψη και εκπορνεύτηκε, από παιδόφιλους, οι οποίοι συλλαμβάνονται ο ένας μετά τον άλλον.

«Είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο Παίδων… Τώρα πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του», δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης, που έζησε τη φρίκη στα χέρια των παιδοβιαστών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, και ερωτηθείσα εάν η 12χρονη μιλάει για τα όσα της συνέβησαν σε ψυχολόγους, η γιαγιά του παιδιού απάντησε: «Ο ένας (ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (στην δομή του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

Αναφορικά με τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία επίσης φιλοξενούνται στην ίδια δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» είπε:

«Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους».

Σε ότι αφορά την κατάσταση των αδελφιών της 12χρονης, η γιαγιά απάντησε πως «τα μεγάλα στενοχωριούνται πάρα πολύ. Τα δυο, τα πιο μεγάλα, 17 και 16 ετών, κλαίνε μέρα-νύχτα. Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα…τι να σας πω;».

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X