ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δασκάλα αποπλανούσε εφήβους με γυμνές φωτογραφίες της

Η 35χρονη παραδέχτηκε ότι ασέλγησε σε τουλάχιστον δύο μαθητές

Μια δασκάλα μαθηματικών σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της Αλαμπάμα κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο έφηβους μαθητές της, αφού προηγουμένως τους είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες για να τους δελεάσει.

Η 35χρονη Κρίσταλ Φροστ, παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών, παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα από την Χριστιανική Ακαδημία Κρένσο, μετά την αποκάλυψη ότι έστελνε σε μαθητή γυμνές φωτογραφίες της μέσω Snapchat, ζητώντας μάλιστα και από εκείνον να κάνει το ίδιο.

Το σχολείο έλαβε μια ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε ότι το 15χρονο αγόρι (που αναφέρεται με τα αρχικά GT) είχε μια γυμνόστηθη φωτογραφία της Φροστ στο κινητό του, την οποία είχε δείξει σε κάποιους συμμαθητές του.

Εκπρόσωπος της διεύθυνσης ζήτησε εξηγήσεις από την 35χρονη, και εκείνη παραδέχτηκε ότι είχε στείλει μια φωτογραφία «για πλάκα» στην ομάδα των τσιρλίντερ του σχολείου όπου είχε ανασηκώσει το σορτς της για να φαίνονται οι γλουτοί της. Στις 24 Αυγούστου, η γυναίκα υπέβαλε την παραίτησή της, και την επόμενη κιόλας μέρα το σχολείο κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης Λαβέρν.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, μαθητής εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ότι ο έφηβος GT δεν είχε ανταλλάξει μόνο γυμνές φωτογραφίες με τη δασκάλα μαθηματικών, αλλά οι δυο τους είχαν και «σεξουαλικές επαφές».

Στις 29 Αυγούστου, ο GT παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι η δασκάλα τού είχε στείλει γυμνή της φωτογραφία, προσφέροντάς του σεξ. Συναντήθηκαν τουλάχιστον 4 φορές σε ένα κτήμα που έχει η οικογένειά του, για να ικανοποιήσει η 35χρονη τις άρρωστες ορέξεις της. Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, η εκπαιδευτικός πήγε να συναντήσει το αγόρι που είχαν στείλει οι γονείς του να ταίσει τα σκυλιά τους, και «του έκανε στοματικό σεξ» μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο νεαρός είπε στις Αρχές ότι είχε βάλει ο ίδιος τέλος στην αρρωστημένη «σχέση» στις Αρχές του καλοκαιριού.

Αφού μίλησαν και με άλλους μαθητές, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η γυναίκα είχε χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική και με άλλον έφηβο την προηγούμενη χρονιά. Αφού του έστειλε γυμνή της φωτογραφία και τον ρώτησε αν ξέρει κάποιο μέρος που μπορούν να μείνουν μόνοι, τον συνάντησε σε μια φάρμα όπου προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του ανήλικου. Σύμφωνα με τον ίδιο «από την αρχή της συνάντησής του μέχρι το τέλος της σεξουαλικής επαφής δεν μίλησαν καθόλου».

Μετά τη συνάντηση αυτή, η Φροστ του έστειλε δύο ακόμη προκλητικές φωτογραφίες της και μετά τον μπλόκαρε στο Snapchat.

Κατά την ανάκρισή της από τις Αρχές, η Φροστ φέρεται να παραδέχτηκε τις πράξεις της και συνελήφθη. Πλέον αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών που αφορούν στην αποπλάνηση ανηλίκων και στη διανομή πορνογραφικού υλικού σε παιδιά.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση