ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχή… μολότοφ μετά τη συναυλία του Λεξ

Μετά τα τραγούδια στο κατάμεστο Καυταντζόγλειο Στάδιο με πάνω από 30.000 ανθρώπους να αποθεώνουν τον Λεξ, ήρθαν οι κρότου λάμψης τα δακρυγόνα και τα χημικά

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε λίγο μετά την εντυπωσιακή συναυλία του Λεξ στο Καυταντζόγλειο, ο χώρος γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με κουκουλοφόρους να εξαπολύουν επίθεση με μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χημικά και δακρυγόνα.

Βροχή… μολότοφ

Οι κουκουλοφόροι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα επιτέθηκαν με βροχή από βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που βρίσκονται μέσα στο ΑΠΘ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία, τόσο από την οδό Αγίου Δημητρίου όσο και από την Εθνικής Αμύνης, με κουκουλοφόρους να στήνουν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν εντός του ΑΠΘ, πλησίον της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ συνεχίστηκαν και σε κεντρικούς δρόμους όπως η οδός Εθνικής Αμύνης και στο πάρκο απέναντι από τη Φιλοσοφική Σχολή.

«Προκλητική στάση»

Την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έξω από τη συναυλία επισημαίνουν πολλοί χρήστες στα social media με κάποιους να μιλούν για προκλητική στάση, και περισσότερους να καταδικάζουν τη χρήση χημικών εναντίον πολιτών που απλώς αποχωρούσαν από τη συναυλία.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X