ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο-σοκ: 45χρονος μπουκάρει με φορτηγάκι σε αστυνομικό τμήμα

Κολοράντο: Έπασχε από μανία καταδίωξης

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Γκραντ Τζάνκσιον του Κολοράντο στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ένας άνδρας «μπούκαρε» με το φορτηγάκι του σε αστυνομικό τμήμα υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι τον ακολουθούσαν».

Ο 45χρονος Νέιθαν Ντέιβιντ Τσακόν έσπασε με το φορτηγάκι του, ένα Chevrolet Silverado, την γυάλινη πρόσοψη του αστυνομικού τμήματος και εισέβαλε στον χώρο υποδοχής γύρω στις 12:30 μ.μ. της Πέμπτης, όπως δείχνει το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος. 11 υπάλληλοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα πίσω από το γκισέ, αλλά ευτυχώς ουδείς τραυματίστηκε.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο χώρο υποδοχής με προτεταμένα τα όπλα και διέταξαν τον 45χρονο να βγει από το φορτηγάκι. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

O Tσακόν είχε τηλεφωνήσει τουλάχιστον 90 φορές τα τελευταία χρόνια στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε «περίεργα γεγονότα που ήταν αβάσιμα», σύμφωνα με τα δικόγραφα. Ο δράστης είπε στην αστυνομία ότι το πρωί της Πέμπτης τον «ακολουθούσαν» πολλά οχήματα καθώς έβγαινε έξω από την πόλη και γι’ αυτό έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τους «διώκτες» του. Βίντεο έξω από το αστυνομικό τμήμα δείχνει το φορτηγάκι στο πάρκινγκ πριν κάνει μια απότομη αριστερή στροφή και μπουκάρει από τις μπροστινές πόρτες.

Στον 45χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα επίθεσης, απόπειρα επίθεσης με όχημα και έκθεση σε απερίσκεπτο κίνδυνο. Οι ζημιές που προκάλεσε στο αστυνομικό τμήμα υπολογίζονται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, δήλωσε η αστυνομία.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X