ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιασμός 12χρονης - Ξέσπασε σε λυγμούς ο γιος της 37χρονης

«Μαμά, όχι, όχι, σε παρακαλώ»

Σε λυγμούς ξέσπασε ο μεγαλύτερος γιος της 37χρονης μητέρας από τα Σεπόλια, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκαν μέλη της οικογένειας της 37χρονης, προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Καθώς κατευθυνόταν η κατηγορούμενη μητέρα προς το αυτοκίνητο που θα την οδηγούσε στο δρόμο για τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μετά την απόφαση του ανακριτή για προφυλάκισή της, ο 17χρονος γιος της, έτρεξε προς το όχημα, προκειμένου να μπορέσει να της μιλήσει.

Μάλιστα, ο 17χρονος ξέσπασε σε λυγμούς και στη συνέχεια κατέρρευσε στο έδαφος, φωνάζοντας: «Μαμά, όχι, όχι, σε παρακαλώ», με το όχημα της αστυνομίας να απομακρύνεται.

Ο γιος της 37χρονης, αργότερα, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, μαζί με τη 19χρονη αδελφή του.

Στα δικαστήρια μετέβη και η θεία της 12χρονης από τη Λευκάδα, που ήταν εκείνη που ανακάλυψε τα φρικιαστικά μηνύματα που αντάλλασσε ο 53χρονος με το 12χρονο κορίτσι, όπως φάνηκε και από την σοκαριστική κατάθεση της ανήλικης.

Πλέον τα έξι ανήλικα αδέλφια της οικογένειας έχουν βρει καταφύγιο στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου μιλούν με ψυχολόγους, ενώ όπως επισήμανε η γιαγιά της 12χρονης τα δυο μεγαλύτερα, κλαίνε μέρα-νύχτα.

Ξέσπασε σε ουρλιαχτά η μητέρα

Η μητέρα της 12χρονης, όταν άκουσε την απόφαση της προφυλάκισής της, ξέσπασε σε ουρλιαχτά, τα οποία ακούστηκαν και εκτός της αίθουσας.

Πριν από την έναρξη της απολογίας κατέθεσαν ως μάρτυρες η θεία του κοριτσιού (αδελφή του πατέρα) και η μεγάλη κόρη της οικογένειας.

Σήμερα η 37χρονη θα αναχωρήσει από τη ΓΑΔΑ, σήμερα με προορισμό ένα κατάστημα κράτησης, καθώς δεν έχει αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση