ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκε ραντεβού με 22χρονη και τη σκότωσε - Έβαλε το πτώμα της σε βαλίτσα

Κάμερες ασφαλείας απαθανάτισαν τη φρικιαστική εικόνα

Κάμερες ασφαλείας απαθανάτισαν τη φρικιαστική εικόνα τη στιγμή που ο Τζέσι Κέμπσον βγάζει έξω από ξενοδοχείο στη Νέα Ζηλανδία το πτώμα της Γκρέις Μιλέιν.

Η Γκρέις και ο δράστης είχαν βγει ραντεβού μέσω Tinder τον Δεκέμβριο του 2018. Η Sun έφερε στη δημοσιότητα πλάνα από το ραντεβού της 22χρονης και του 28χρονου, ο οποίος από διάφορες κάμερες ασφαλείας σε εμπορικό κέντρο, σε μπαρ, αλλά και στο ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου τη συνόδευσε πριν τη δολοφονήσει, απαθανατίζεται να της φέρεται τρυφερά, με την ίδια να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ο Κέμπσον την οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στο Όκλαντ μία εβδομάδα πριν, απ’ όπου το νεαρό κορίτσι δεν βγήκε ποτέ. Οπως αποκαλύφθηκε ωστόσο, ο Κέμπσον είχε δολοφονήσει το νεαρό κορίτσι και έβγαλε το πτώμα της, το οποίο είχε τοποθετήσει μέσα σε μία βαλίτσα, και έφυγε από το ξενοδοχείο χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι τι είχε συμβεί.

Η στιγμή που βγάζει το πτώμα της 22χρονης από το ξενοδοχείο

Η κάμερα ασφαλείας στο βίντεο που παρουσίασε η SUN δείχνει στο τέλος τον δράστη να μεταφέρει με ένα τρόλεϊ δύο βαλίτσες στις οποίες εικάζεται πως βρισκόταν το πτώμα της Γκρέις η οποία μία ημέρα μετά θα γιόρταζε τα 22 της χρόνια. Μετά την σύλληψή του, ο δράστης παραδέχτηκε πως είχε βάλει το γυμνό πτώμα της σε μία από τις δύο βαλίτσες, την οποία και έθαψε έξω από την πόλη του Οκλαντ.

Το βίντεο μάλιστα που παρουσιάζει η εφημερίδα, έπαιξε στην διάρκεια της δίκης της υπόθεσης, με τους γονείς της Γκρέις να ξεσπούν σε κλάματα αντιλαμβανόμενοι πως νωρίτερα έβλεπαν τις τελευταίες στιγμές της ζωής της κόρης τους, αλλά και το φρικιαστικό τέλος της. Στην διάρκεια της δίκης είδαν μάλιστα τον δράστη να κουβαλά και φτυάρια σε ένα κόκκινο Toyota προκειμένου να πάει να θάψει το πτώμα της.

Είχε βιάσει άλλη τουρίστρια από τη Βρετανία

Οπως αποκαλύφθηκε στην πορεία, 8 μήνες πριν ο δράστης είχε βιάσει μία Βρετανίδα τουρίστρια πριν σκοτώσει την Γκρέις. Η Βρετανίδα μαθαίνοντας για την δολοφονία της 22χρονης, ανέφερε στην αστυνομία πως ο ίδιος άνδρας προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της και όταν αυτή αρνήθηκε, την βίασε ενώ αυτή ήταν στο κρεβάτι, έχοντας πιει αρκετά. Ηταν ένα ακόμη ραντεβού που είχε κλείσει μέσω Tinder με τον δράστη μάλιστα να μην δείχνει ίχνος μεταμέλειας τον περασμένο Νοέμβριο όταν έγινε η δίκη του για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο δράστης τιμωρήθηκε με ισόβια φυλάκιση, με 17 χρόνια χωρίς αναστολή.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση