ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο φονιάς που σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το σπίτι του 56χρονου

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το εσωτερικό του σπιτιού, στο οποίο ζούσε παλαιότερα ο 56χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας, μαζί με την 30χρονη σύντροφό του και το περίπου ενός έτους μωρό τους, είδαν το φως της δημοσιότητας, αμέσως μετά το διπλό έγκλημα στην Καβάλα.

Τα πορτρέτα τους είναι κρεμασμένα στους τοίχους...

Θρήνος στο χωριό Λεκάνη

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι του χωριού Λεκάνη μετά τη διπλή δολοφονία που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 56χρονος κτηνοτρόφος Χαράλαμπος Καστανίδης, σκότωσε την πρώην σύντροφό του και το περίπου ενός έτους παιδί τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, γύρω στις 9 το πρωί ο 56χρονος μετέφερε την 30χρονη Αννα Δημηριάδου Κρουσέ και το παιδί τους σε ένα μαντρί στο βουνό κι εκεί τους σκότωσε με την κυνηγητική του καραμπίνα.

Στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τηλεφώνησε στον ξάδερφό του

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, τηλεφώνησε στον ξάδερφό του και τον ενημέρωσε πως σκότωσε τη σύντροφό του του και το παιδί τους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της αστυνομίας όπου εντόπισε τα άψυχα σώματα της 30χρονης και του μωρού καθώς και του 56χρονου δράστη και αυτόχειρα.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το διπλό έγκλημα θα ρίξει ο ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται στο σημείο.

Θα έφευγε για Γερμανία μαζί με το παιδί

Η 30χρονη Ελληνογερμανίδα, καταγόταν από τη Λεκάνη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, όπου είχε επιστρέψει πριν από έξι χρόνια, μετά τις σπουδές της προκειμένου να κάνει τη διπλωματική της εργασία.

Εκεί, ζούσε στο σπίτι των παππούδων της στο χωριό και γνώρισε τον κτηνοτρόφο με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ αλλά απέκτησαν ένα παιδί.

Πριν από λίγο καιρό χώρισαν και η 30χρονη Αννα του είχε ανακοινώσει ότι θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου ζει η οικογένειά της, με αποτέλεσμα οι καυγάδες μεταξύ τους να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

Σημειώνεται πως το βρέφος είχε αναγνωριστεί από τον δράστη και πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει το δικαστήριο για την επιμέλειά του, την οποία είχε κερδίσει η μητέρα του.

Ο 56χρονος αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση