ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο 47χρονος που κατηγορείται ότι βίασε δύο κοπέλες σε SPA

Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν τη δράση του 47χρονου

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του άνδρα που κατηγορείται πως βίασε δύο γυναίκες, 17 και 18 ετών, μέσα σε αίθουσα SPA, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση, έπεσε στα χέρια των Αρχών στις 3 Ιουλίου 2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας, γεννηθέντα στις 15-2-1974 στην Αθήνα.

 

Όπως σημειώνει η Ελληνική Αστυνομία, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-1-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X