ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο 23χρονος που σκότωσε τον Άλκη

Σκληρός χούλιγκαν που είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος, είναι γνωστός στις αρχές για τη «δράση» του μιας και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και είναι σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας του 2019 για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών ομάδος, όπου έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό.

Η σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, μια πράξη φρίκης που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου αποχαιρετούσε για πάντα τον φοιτητή. Η κηδεία του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
Κράνη,
Βεγγαλικά χειρός,
Κροτίδες,
Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
Μεταλλικοί σωλήνες,
Ξύλινα ρόπαλα

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X