ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτόπτης μάρτυρας για το θανατηφόρο: «Η μηχανή έγινε τρία κομμάτια»

«Μιλούσα στον 25χρονο, ήθελα να πιστέψω πως με ακούει»

Για το μοιραίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Νάσος μίλησε αυτόπτης μάρτυρας η οποία σοκαρισμένη είπε: «Έτρεξα στον οδηγό και του μιλούσα, ήθελα να πιστέψω πως με ακούει» ενώ επεσήμανε πως η μηχανή έγινε τρία κομμάτια.

Η αυτόπτης μάρτυρας η οποία ονομάζεται Βαλεντίνα ήταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κοντά στο σημείο, την ώρα του δυστυχήματος. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε «εκείνη την ώρα, γύρω στις 01:30, η Βουλιαγμένης είναι σχεδόν άδεια.

Συνάντησα τη μαύρη Corvette μπροστά μου, η οποία πήγαινε αρκετά πιο γρήγορα από μένα, εγώ πηγαίνω σιγά. Ακολούθησαν δύο μηχανές. Δεν περνάνε 10 δευτερόλεπτα και ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και είδα σπίθες. Από το σοκ και από τις εικόνες που είδα, που δεν θα ήθελα να περιγράψω, μου έσβησε το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου».

Η αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε επίσης, ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος που χτυπήθηκε από την Corvette, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς τον οδηγό του αυτοκινήτου για να δει πώς είναι. «Εκείνα τα δευτερόλεπτα, είδαμε ότι το παιδί ήταν πεσμένο κάτω στον δρόμο, στον παράδρομο. Αμέσως κάλεσα ασθενοφόρο και το 100. Περίπου σε 2,5 λεπτά ήταν εκεί. Από το σοκ μου, πήγα και του μίλαγα. Δυστυχώς, δεν υπήρχε πλέον ζωή μέσα του». «Δεν είδα ποιος οδηγούσε τη μαύρη Corvette, ούτε είδα αν ήταν μέσα ή αν έφυγε» συμπλήρωσε.

Η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόβαλε και βίντεο στο οποίο φαίνεται η μηχανή του άτυχου 25χρονου να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών ενώ ακούγεται μια γυναίκα να λέει πως «έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα, μπροστά στα μάτια μου. Ήταν απίστευτο αυτό που είδα, δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Μην τρέχετε, παιδιά».

Σημειώνεται πως ο οδηγός της μαύρης Corvette που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα έχει αφεθεί ελεύθερος. Στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ήταν σοκαρισμένος και γι΄αυτό εγκατέλειψε το θύμα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/2) εντοπίστηκε η συνοδηγός της φονικής Corvette.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση