ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το σπίτι που διέμεναν τα θύματα της εξαπλής δολοφονίας

Το σπίτι πρόκειται να ερευνηθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ

Εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι στο οποίο διέμεναν τα θύματα της εξαπλής εκτέλεσης στη Λούτσα. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου έγινε η εξαπλή δολοφονία και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Το σπίτι πρόκειται να ερευνηθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα όσα συνέβησαν στη φονική ενέδρα και να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των θυμάτων.

Οι έξι έκαναν φόνο στη Γαλλία, διέφυγαν στην Ελλάδα και τους σκότωσε αντίπαλη τουρκική συμμορία

Η σύγκρουση δύο εγκληματικών οργανώσεων που δρουν στη Τουρκία και μία δολοφονία στη Γαλλία αποτελούν ίσως την απάντηση στον γρίφο της ενέδρας θανάτου που στήθηκε χθες Δευτέρα (11/9) στη Λούτσα και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ανθρώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο το μακελειό στη Λούτσα να είναι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης δύο εγκληματικών ομάδων που έχουν ως έδρα την Τουρκία και δραστηριοποιούνται, κυρίως, στο εμπόριο ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η εκτέλεση στη Λούτσα να συνδέεται με μία δολοφονία που είχε γίνει στη Γαλλία με θύμα έναν άνδρα που ήταν μέλος της μίας εκ των δύο ομάδων. Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να έφυγαν από τη Γαλλία και να ήρθαν στην Ελλάδα προκειμένου να βρουν καταφύγιο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο λοιπόν, οι δράστες αυτής της δολοφονίας που έγινε τότε στη Γαλλία να είναι μεταξύ των θυμάτων της χθεσινής επίθεσης και να εκτελέστηκαν από μέλη του αντίπαλου εγκληματικού δικτύου ως εκδίκηση.

Παράλληλα θεωρούν πολύ πιθανό ο Τούρκος που συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να συνδέεται με την υπόθεση, και αυτό γιατί αφενός φέρεται να έκλεισε εισιτήριο μία ώρα με το μακελειό και αφετέρου γιατί στις αποσκευές του βρέθηκαν τέσσερα φυσίγγια που έχουν ίδιο διαμέτρημα με αυτό που είχαν οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της ενέδρας (9mm).

Την ίδια ώρα, τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως οι έξι νεκροί στη Λούτσα φέρονται ήταν συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό, ενώ κατά πληροφορίες τέτοιου είδους εγκληματικές ομάδες φέρονται να έχουν και πολιτικές επιρροές στη γείτονα.

Η ελληνική αστυνομία συνεχίζει την έρευνα

Αν και η αστυνομία δεν έχει δώσει επίσημα τα ονόματα, αποκαλύφθηκε ότι ο Ντορούκ Μπ με τον Ογκουζάν Χ πριν μερικούς μήνες ξέφυγαν από την αστυνομική παρακολούθηση και διέφυγαν σε δάσος της Κωνσταντινούπολης και εξαφανίστηκαν.

Ο Oğuzhan H. συνελήφθη από την Οργανωμένη Αστυνομία της Κωνσταντινούπολης στη συνοριακή διάβαση, καθώς κατευθυνόταν παράνομα προς τη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα.

Η τύχη των μελών της συμμορίας

Ο Μπαρίς Μπογιούν έχει δεχθεί επιθέσεις στο εξωτερικό, ενώ πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Κατά τις επιθέσεις πυροβολήθηκαν ο Emircan Yılmaz στην Αμπχαζία, ο Edip Yalçın στη Γεωργία και ο Halil Ay στη Γαλλία. Ο Gülbey Dilsiz, ο οποίος σκότωσε τον Ay, σκοτώθηκε επίσης σε μια βίαιη επίθεση.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση