ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το πιο θανατηφόρο μονοπάτι της Ευρώπης (pics,vid)

Πάνω από 100 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους

Πάνω από 100 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν το Broodway, όμως μόλις 66 πτώματα έχουν βρεθεί και έχουν θαφτεί κανονικά. 

Όταν κάποιος σου λέει για το πιο θανατηφόρο μονοπάτι στην Ευρώπη, το μυαλό σου ίσως να πηγαίνει στο «King's Path» της Ισπανίας.

Μιλάμε για το φαράγγι που βρίσκεται στην Μάλαγα και έχει μήκος περίπου 3 χιλιόμετρα, από όπου βλέπεις τον κόσμο από τα 100 μέτρα.

Υπάρχει όμως ένα άλλο που δεν είναι σε βουνό, ούτε σε κάποια ιδιωτική έκταση με τρελό ιδιοκτήτη που είναι έτοιμος να σκοτώσει όποιον πατήσει στο... έδαφός του. Πρόκειται για το Broodway που βρίσκεται στην ακτή του Έσεξ.

Το συγκεκριμένο λοιπόν ενώνει το χωριό Γκρέατ Γουάκερινγκ με το νησί Φόουλνες και για να το διασχίσει κάποιος περπατώντας, χρειάζεται τρεις ώρες.

Αυτές όμως πρέπει να είναι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, καθώς η παλίρροια αλλάζει, ενώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς από ένα σημείο και μετά προχωράς σε λάσπες και πρέπει να ακολουθείς τις κολώνες που υπάρχουν.

Διαφορετικά βγαίνεις εκτός δρόμου και άρα εκτός της προβλεπόμενης ώρας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με πνιγμό.

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν οτι μπορούν να το περπατήσουν γρηγορότερα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα νερά και να χάσουν την ζωή τους.

Ο αριθμός αυτός μάλιστα, ξεπερνά τα 100 άτομα, εκ των οποίων μόλις των 66 τα πτώματα έχουν βρεθεί και έχουν ταφεί κανονικά στο νεκροταφείο του χωριού.

Πηγή: gazzeta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X