ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αυτή τη φωτογραφία «απειλούσε» ο Μάνος τη Ρούλα

Γιατί της έστειλε φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονυκοκοιράς - Αποκαλυπτικοί διάλογοι

«Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα» τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου που αποδεικνύουν ότι το ζευγάρι είχε πολλά προβλήματα στον γάμο του.

Φωτογραφία που έστειλε ο Μάνος στην κατηγορούμενη, στις 6 Απριλίου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Tlive του ALPHA.

«Τι είναι αυτό;» ρωτά η Ρούλα για να της απαντήσει ο Μάνος: «Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις».

Πρόκειται για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντούσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περιστασιακά, τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της. Ο Μάνος τής ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα, με τη Ρούλα να περνά στην αντεπίθεση, θυμίζοντάς του, τις δικές του απιστίες.

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες πού ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε, οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Μάνος: Έτσι, μην ξαναπείς κάτι άλλο, γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα: Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.

Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης φεύγει από το σπίτι καθώς μαθαίνει για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον πονέσει όπως την πόνεσε και ο Μάνος στο παρελθόν.

«Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα» απαντά, γεμάτη θυμό, η Ρούλα στο Μάνο.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο «άνδρας υπόδειγμα» που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή «αγάπαγε» τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X