ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή

Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

24news team

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος 20χρονου ποδοσφαιριστή, από την Καρδίτσα, ο οποίος κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο το μεσημέρι της Κυριακής (15/1), κατά τη διάρκεια αγώνα.

Ο αδικοχαμένος, Ηλίας Μπρέλλας ο οποίος αγωνιζόταν με την ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου κόντρα στη Δόξα Αμπέλου, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του. Αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο 20χρονο στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η «ΕΡΤ» η ιατροδικαστική εξέταση κατέδειξε πως ο θάνατος του νεαρού αθλητή οφείλεται σε ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Συγκλονισμένος ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παλάντζας μιλώντας στην «ΕΡΤ» είπε: «Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, έχει περάσει κανονικά από εξετάσεις… ένα παιδί πολύ δυνατό, πολύ δυνατός αθλητής… Μπήκε στις δώδεκα παρά πέντε στα αποδυτήρια, αλλάξαμε και μπήκαμε ξανά στο γήπεδο για τον αγώνα και 12:15 κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πιο κοντινός παίκτης ήταν στα δύο μέτρα απ΄ αυτόν… έπεσε στο κενό…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X