ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η 36χρονη που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου

Την κατακρεούργησε σε κοιλιά και πρόσωπο, σχεδόν της έκοψε το χέρι

Άλλη μία γυναικοκτονία στη χώρα, με θύμα αυτή την φορά μία 36χρονη από το Μπαγκλαντές η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Κυριακής σε δρόμο της Κυψέλης, όταν ο εραστής της την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα, με το Mega και το "Live News" να μεταδίδει πως ο 40χρονος δράστης, που συνελήφθη, κατακρεούργησε την 36χρονη με απανωτά χτυπήματα σε κοιλιά και πρόσωπο, της είχε κόψει σχεδόν το δεξί της χέρι, ενώ εμφανίζεται αμετανόητος για το φρικτό έγκλημα.

"Ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα", φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη η οποία δανειζόταν από αυτόν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθά και τον σύζυγό της που ήταν άνεργος. Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος πήγε έξω από το σπίτι, της ζήτησε για μία ακόμη φορά τα χρήματα, εκείνη δεν τα είχε και την μαχαίρωσε.

Μόλις το ασθενοφόρο παρέλαβε την 36χρονη για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν τις έρευνες. Λίγα λεπτά μετά, βρήκαν σε κάδο το μαχαίρι με το οποίο ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι την μαχαίρωσε.

Ο σύζυγος της 36χρονης φέρεται να γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε ραντεβού με τον 40χρονο και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί, εκείνος τους έδωσε τα στοιχεία του καθ’ ομολογίαν δράστη. Λεπτά μετά, ο 40χρονος εντοπίστηκε στην οδό Θήρας, λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης και συνελήφθη.

Η αγριότητα με την οποία επιτέθηκε ο δράστης στην ερωμένη του ήταν τέτοια, που η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 36χρονης αλλοδαπής, που διαπράχθηκε, μεσημβρινές ώρες της 28-8-2022, σε οδό στην περιοχή της Κυψέλης. Δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της.

Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση