ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αθήνα: Κραυγή αγωνίας από εγκλωβισμένη στον δρόμο μητέρα με το νεογέννητο μωρό της

«Ελάτε να μας απεγκλωβίσετε από την Λεωφόρο Μεσογείων»

Μεταξύ των πολλών οδηγών που είναι εγκλωβισμένοι στους δρόμους της Αθήνας από τον χιονιά που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα», περιλαμβάνεται και μια μητέρα με το μωρό της.

Η Ιωάννα Σαφράνη μόλις βγήκε από μαιευτήριο με το νεογέννητο παιδί της και είναι εγκλωβισμένη στην Αγία Παρασκευή.

Η νέα μητέρα απευθύνει κραυγή αγωνίας μέσω του iefimerida.gr, καθώς θέλει να πάει η Τροχαία και να της ανοίξει δρόμο, προκειμένου να φτάσει κάπου όπου θα μπορεί να ταΐσει το μωρό της. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σε αυτές της συνθήκες το βρέφος είναι εξαιρετικά ευάλωτο.

«Ελάτε να μας απεγκλωβίσετε από την Λεωφόρο Μεσογείων»

Η λεχώνα ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι από το μαιευτήριο «Αλεξάδρα» και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της, έχοντας το τριών ημερών μωρό μέσα στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα ζητά βοήθεια από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και μέσω του iefimerida.gr επιχειρεί να δώσει το στίγμα της στις αρχές:

«Έχουμε εγκλωβιστεί. Εγώ βγήκα από το "Αλεξάνδρα" σήμερα με το παιδάκι μου. Μόλις τριών ημερών. Έχουμε εγκλωβιστεί στη Μεσογείων, περίπου κοντά στην Αγία Παρασκευή και δεν έχει περάσει κανένας να μας βοηθήσει και εγώ έχω μέσα ένα παιδάκι μόλις τριών ημερών και χρειάζομαι τουλάχιστον λίγο γάλα. Δεν υπάρχει κανένας να μας βοηθήσει.

»Είμαστε στην Μεσογείων κοντά στο Simple και την Alpha Bank. Έχουμε να κινηθούμε τουλάχιστον ένα μισάωρο. Ξεκινήσαμε στη μία το μεσημέρι. Τουλάχιστον να έρθει κάποιος να πάω εγώ με το παιδί στο σπίτι. Σας αφήνω τα στοιχεία μας και προσπαθήστε να μας βοηθήσετε».

iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X