ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αστυνομικός βίαζε και εξέδιδε γυναίκα

Σοκάρει η καταγγελία της γυναίκας

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν στην Υπηρεσία προσήλθε αυτοβούλως 35χρονη γυναίκα από το Καμερούν η οποία, παρουσία πραγματογνώμονα-ψυχολόγου, κατήγγειλε ότι τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία ο αστυνομικός τής ασκούσε τόσο ψυχολογική (απειλές) όσο και σωματική βία, καθώς προέβαινε συστηματικά στον βιασμό της, ενώ την εξέδιδε έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για τον ίδιο χρηματικά ποσά.

Η δράση του αστυνομικού: Έτσι προσέγγισε τη γυναίκα -Της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί

Ο 40χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες και εκεί φέρεται να γνώρισε την 35χρονη από το Καμερούν, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας νόμιμα, με πολιτικό άσυλο.

Πιο αναλυτικά, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, αρχικά την προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, τη μετέφερε σπίτι του και στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχείο της Χαλκοκονδύλη και απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο αστυνομικός, προκειμένου να της αποσπά τα χρήματα, χρησιμοποιούσε σωματική βία εις βάρος της και άλλοτε την απειλούσε ότι αν δεν υπακούσει στις υποδείξεις και στις απαιτήσεις του θα συλληφθεί, θα απελαθεί, θα εγκλειστεί σε ψυχιατρείο ή θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, προκειμένου να αποσπάσει τη συναίνεσή της για να του παραδίδει μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις από τη συνεύρεσή της με πελάτες, της υποσχέθηκε ότι θα την παντρευτεί ώστε να εξασφαλιστούν η μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα και η μόνιμη «προστασία» του.

Η γυναίκα γλίτωσε τον τελευταίο βιασμό απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει

Η γυναίκα από το Καμερούν κατήγγειλε, ακόμη, τους συνεχείς της βιασμούς από τον συλληφθέντα. Πριν από περίπου μία εβδομάδα ήταν η τελευταία φορά που αποπειράθηκε να τη βιάσει, με τη γυναίκα να καταφεύγει σε απόπειρα αυτοκτονίας, απειλώντας να πηδήξει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμεναν προκειμένου να γλιτώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει βίντεο του αστυνομικού από το ξενοδοχείο όπου πήγαινε τη γυναίκα από το Καμερούν, ενώ μια άλλη εκδιδόμενη έχει καταγράψει τον αστυνομικό τη στιγμή που έπαιρνε χρήματα από την 35χρονη. Κάποιες φορές πήγαινε ακόμη και με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο όπου εξέδιδε τη γυναίκα.

Πώς τον έπιασαν

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Από την επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση