ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρπάγη 10χρονης: Ύποπτες καταθέσεις σε λογαριασμούς

Έρευνες για διεθνές κύκλωμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, δύο τραπεζικοί λογαριασμοί στο όνομα της 33χρονης ενισχύουν τις υποψίες που υπάρχουν για ενδεχόμενη σχέση της με κυκλώματα εκμετάλλευσης ανηλίκων του εξωτερικού.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ένας λογαριασμός άνοιξε πριν από λίγους μήνες σε τράπεζα του εξωτερικού, από εταιρεία που βρίσκεται σε χώρα της βόρειας Ευρώπης με συνδικαιούχο την 33χρονη. Οσο για τον δεύτερο λογαριασμό, βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αλλά παρουσιάζει, επίσης, έντονο ενδιαφέρον για τις Αρχές. Κατά τους τελευταίους μήνες, στον εγχώριο λογαριασμό της κατηγορούμενης έχουν εντοπιστεί εμβάσματα από ανώνυμη εταιρεία. Μάλιστα, και στους δύο λογαριασμούς έχουν κατατεθεί σημαντικά ποσά.

Έρευνες με τη συνδρομή της Europol
Τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, που χειρίζονται την υπόθεση, ζήτησαν αμέσως τη συνδρομή της Europol, προκειμένου να πραγματοποιηθεί άρση απορρήτου τραπεζικών συναλλαγών, ώστε να διερευνηθεί η κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού της 33χρονης στο εξωτερικό.

Στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν το πρόσωπο που τον άνοιξε, με συνδικαιούχο την 33χρονη. Με αυτό τον τρόπο οι ευρωπαϊκές Αρχές θα μπορέσουν να διαπιστώσουν εάν η διερεύνηση της υπόθεσης της απαγωγής της 10χρονης θα οδηγήσει σε κάποιο από τα μεγάλα και διεθνή κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας.

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X