ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Έκοψε το μόριό του και το πέταξε στην τουαλέτα

Σοκαρισμένοι οι διασώστες

Σοκαρισμένοι οι διασώστες, που κλήθηκαν για τραύμα στο χέρι 50χρονου άνδρα στη Νέα Υόρκη, διαπίστωσαν πως είχε κόψει ακόμη το πέος και τον έναν όρχι του. Ο άνδρας φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχικά νοσήματα.

Φρίκη προκαλεί η είδηση του αυτοακρωτηριασμού ενός 50χρονου άνδρα στη Νέα Υόρκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, το τραγικό συμβάν συνέβη χθές, Τετάρτη.

Ο συγκάτοικος του 50χρονου άνδρα κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 11:45, δηλώνοντας πως ο άνδρας που μένει μαζί του έκοψε το χέρι του. Οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο διαμέρισμα στο Στάτεν Άιλαντ, διαπίστωσαν ότι όντως ο 50χρονος έφερε τραύμα στο δεξί χέρι, το οποίο παραδέχτηκε ότι προκάλεσε μόνος του.

Μετά από λίγη ώρα, ωστόσο, όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες, o 50χρονος τους αποκάλυψε ότι είχε κόψει και το πέος του, το οποίο είχε πετάξει στην τουαλέτα του πάνω ορόφου.

Μετά από εξέταση οι σοκαρισμένοι διασώστες διαπίστωσαν ότι έλεγε όντως αλήθεια, και ότι ο άνδρας είχε αφαιρέσει όχι μόνο το πέος του, αλλά και έναν όρχι.

Συμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, οι αστυνομικοί βρήκαν τεράστια ποσότητα αίματος στο μπάνιο του διαμερίσματος. Πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί επείγουσα ιατρική βοήθεια, ο 50χρονος τους ανέφερε ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια, αλλά και ότι σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά του εδώ και αρκετούς μήνες.

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X