ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απολύθηκε από το κανάλι και την σειρά ο δεύτερος ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό

«Υποστηρίζει ότι είναι αθώος και το περιεχόμενο της εγκλήσεως είναι ουσία αβάσιμο»

Ακόμη μια μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού για βιασμό, έχει ήδη κατατεθεί στην δικαιοσύνη. Ο μηνυτής, είναι επίσης ηθοποιός, ο οποίος κατηγορεί τον συνάδελφο του, ότι τον βίασε μέσα στο σπίτι του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε ο κ. Εμμανουήλ Ροδουσάκης, συνήγορος του καταγγελλόμενου.

«Υπάρχει μια έγκληση η οποία έχει υποβληθεί σε βάρος του εντολέα μου. Το καταγγελλόμενο αδίκημα είναι το αδίκημα του βιασμού. Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης και βεβαίως στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας κλήθηκε ο εντολέας μου να λάβει γνώση της δικογραφίας και να καταθέσει το υπόμνημα των εγγράφων εξηγήσεων του» ανέφερε στην αρχή ο κ. Ροδουσάκης.

Σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με το τι υποστηρίζει ο εντολέας του, ο δικηγόρος απάντησε: «Υποστηρίζει ότι είναι αθώος και το περιεχόμενο της εγκλήσεως είναι ουσία αβάσιμο».

«Προφανώς και γνωρίζει και ισχυρίζεται ότι υπήρξε μια ερωτική επαφή δυο ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση» τόνισε στην συνέχεια ο κ. Ροδουσάκης.

Σε διευκρινιστική ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ αν απολύθηκε, ο κ. Ροδουσάκης απάντησε.

«Ήταν εργαζόμενος ηθοποιός μέχρι χθες. Εν δυνάμει της καταγγελίας και μιας φήμης της οποίας κυκλοφόρησε, ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, η συνεργασία που είχε διεκόπη» τόνισε ο δικηγόρος. 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X