ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απολογείται η μητέρα της 12χρονης - Τι θα υποστηρίξει

Στην ανακρίτρια θα βρεθούν σήμερα τόσο η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, όσο και οι δύο φερόμενοι ως βιαστές του που συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ενώπιον της Ανακρίτριας θα βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Οκτωβρίου, η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια που βιάστηκε κατ' επανάληψη και την εκμεταλλεύτηκε εκπορνεύοντάς τη -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ο Ηλίας Μίχος.

H κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας βαραίνει και την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού που συνελήφθη κι εκείνη τις προηγούμενες ημέρες. Η ίδια επιμένει στην αρχική της στάση λέγοντας πως πως δεν έκανε ποτέ κάτι σε βάρος του παιδιού και πως όταν πληροφορήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο όσα γίνονταν από τον Μίχο, την έκαναν έξαλλη. Μάλιστα, επικαλείται τα μηνύματα που φαίνεται να του είχε στείλει, στα οποία εμφανίζεται έξαλλη και απειλεί να «του φάει το λαρύγγι».

Στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα. Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που την φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Στην Ανακρίτρια και οι δύο συλληφθέντες

Την ίδια στιγμή, ανοίγει ο κύκλος των συλλήψεων για την υπόθεση που έχει «παγώσει» όλη την Ελλάδα. Ηδη οι Αρχές έχουν περάσει χειροπέδες σε έξι συνολικά άτομα -συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας- καθώς ακόμη δύο εμπλεκόμενοι συνελήφθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικιών 36 και 34 ετών που φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το ανήλικο κορίτσι έπειτα από ραντεβού που είχαν κλείσει μαζί του.

Και οι δύο θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιων της Ανακρίτριας με την κατηγορία της γενετήσιας πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είχε καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό της μητέρας και να είχε έρθει σε επαφή με το παιδί μέσω Viber. Ο δεύτερος φαίνεται πως ήταν «πελάτης» του Μίχου. Επίσης, το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί μετά τον εισαγγελέα στην Ανακρίτρια και ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Ο ρόλος του «Μιχάλη»

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί κι άλλα άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση. Αλλωστε και το ίδιο το κορίτσι είχε κάνει λόγο για 10 άνδρες που τη βίασαν. Οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του αποκαλούμενου «Μιχάλη». Πρόκειται για το πρόσωπο που φέρεται να ήταν ο συνεργάτης του Ηλία Μίχου στα ραντεβού με τους παιδοβιαστές που έκλεινε ο Μίχος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει το συγκεκριμένο πρόσωπο έκλεινε ραντεβού, συνόδευε το κορίτσι σε αυτά ενώ εκτελούσε και χρέη ταμεία.

Από εκεί και πέρα, 4 άτομα έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και έχουν καταθέσει ενόρκως για την υπόθεση. Και οι τέσσερις φέρονται να είχαν συνομιλίες με το κορίτσι αλλά όχι επαφές. Εχουν αφεθεί ελεύθεροι καθώς δεν υπάρχει ποινική εμπλοκή, όμως έχουν κρατηθεί τα τηλεφωνά του για έλεγχο.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X