ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα»

Tι είπε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε για τη χθεσινή κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού μετά τον θάνατο των τριών παιδιών τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον ANT1 και αρχικά σημείωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσίασε «3 διαφορετικές εκδοχές σχετικά με τους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Ίριδας, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης».

Αποκάλυψε πως ο πατέρας των τριών παιδιών ανέφερε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Ίριδας, ήταν ευτυχισμένοι.

«Όταν του είπα, τότε για ποιον λόγο να σκοτώσει την Μαλένα η κατηγορούμενη, δεν απάντησε και είπε ότι θα απαντήσει σε άλλο δικαστήριο» είπε ο κ. Κούγιας.

«Είπε ότι σκότωσε την Ίριδα για να μην φύγει από την Πάτρα η κατηγορούμενη για να πάει στην Αθήνα για δύο μήνες, για θεραπείες που απαιτούνταν για την Τζωρτζίνα», προσέθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Χειροδίκησε εις βάρος της»

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος ανέφερε επίσης πως ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν συναισθηματικά άρρωστη μαζί του και όλα έγιναν για να τον κρατήσει δίπλα της.

«Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του. Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της» αποκάλυψε.

Ο κ. Κούγιας παρουσίασε στον Μάνο Δασκαλάκη στο δικαστήριο ορισμένα μηνύματά του προς την Ρούλα Πισπιρίγκου στα οποία της δήλωνε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί χωρίς εκείνη.

«Όταν ρωτήθηκε, στην κατάθεση του είπε ότι υποκρινόταν και ότι ήθελε να την κάνει να νιώθει ωραία», είπε ο δικηγόρος.

«Της έστελνε ερωτικά μηνύματα»

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι «κλαρινογαμπρός», ο Αλέξης Κούγιας είπε πως «επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος».

ΠΗΓΗ: in.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση