ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη! Ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον Άρτσι

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ -που έχει γράψει και την βιογραφία της Νταϊάνα - ήρθε να λύσει τον γρίφο

«Ποιος έκανε τελικά το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι;»: Είναι το βασικό ερώτημα στο οποίο απέφυγαν να δώσουν απάντηση ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κατά τη συνέντευξή τους στην Όπρα. Ωστόσο, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ ήρθε να λύσει τον γρίφο, αφού όπως ισχυρίστηκε πηγή από το παλάτι αποκάλυψε το μέλος που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο.

Κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι, η πριγκίπισσα Άννα ήταν εκείνη η συγγενής που εξέφρασε τις ανησυχίες της για το χρώμα του Άρτσι. Πρόσθεσε όμως ότι στην πραγματικότητα υπήρξε μία παρανόηση σχετικά με τη δήλωση της θείας του Χάρι, αφού δεν ήταν το χρώμα που την ενόχλησε, αλλά ο προβληματισμός της σχετικά με την έλλειψη θέλησης από την πλευτά της Μέγκαν να σεβαστεί το πολιτιστικό πλαίσιο και τους θεσμούς της βασιλικής οικογένειας.

Στην συνέντευξη της Όπρα οι Σάσσεξ δεν προχώρησαν στην αποκάλυψη του ονόματος της καθώς ο Χάρι αρνήθηκε να την κατονομάσει, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι δεν ήταν ούτε η βασίλισσα Ελισσάβετ ούτε ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς της Κάμπελ.

Μιλώντας στο podcast ανέφερε ότι «άδικα κατηγορούν την πριγκίπισσα Άννα». «Υπήρξε μία παρανόηση κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικά με τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ Βρετανών και Αμερικανών», είπε και συνέχισε: «Η πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι εάν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά, θα προέκυπταν σοβαρά προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της αποφασιστικότητας της να εκτιμήσει τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ των δύο λαών. Έτσι, θα ήταν δύσκολο να σεβαστεί πραγματικά τις αξίες και τους θεσμούς του παλατιού».

Το περιέργο με την αποκάλυψη της λαίδης Κάμπελ, είναι το γεγονός ότι η πριγκίπισσα Άννα από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλάι του ζευγαριού και η μοναδικήπου είχε βγει στην τηλεόραση και τους υποστήριξε ανοικτά όταν έφυγαν από το παλάτι για τον Καναδά. Επίσης η πριγκίπισσα Άννα βρίσκεται πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης των Χάρι και Μέγκαν, θεωρείται από τους πιο «άνετους» της βασιλικής οικογένειας, προτιμά την απλή ζωή, έχει κάνει δύο γάμους και κάνενας τους δεν ήταν με γαλαζοαίματους, σύν το γεγονός ότι επέλεξε τα παιδιά της να μην έχουν βασιλικούς τίτλους.

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ σημειώνει ότι κανένας δεν θα έπρεπε να κατηγορείται για ρατσισμό. Απλώς η πριγκίπισσα Άννα εξαρχής δεν ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος. «Είναι λάθος για την χώρα»
, έλεγε. Η Κάμπελ ήρθε να απαντήσει σε αυτή τη δήλωση με το εξής σχόλιο: «Τελικά, αποδείχθηκε αλήθεια».

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ έγινε διάσημη στην τηλεόραση όταν πρώτη μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το 2018 επίσης άναψε νέες φωτιές στο παλάτι όταν το στόχαστρο της Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, πρώην συζύγου του γιου του δούκα του Άργκιλ, λόρδου Κόλιν Κάμπελ, μπήκε η βασίλισσα Ελισάβετ! Στο βιβλίο με τίτλο «Ο γάμος της βασίλισσας Ελισάβετ», αναφερόταν στην πρώτη νύχτα γάμου της βασίλισσας και του πρίγκιπα, αφήνοντας υπόνοιες πως πέρασαν μια νύχτα που θα θυμούνται για πάντα γιατί ακόμα και οι υπηρέτες το συζητούσαν.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X