ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο σκηνικό! Σερβιτόροι πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες (vid)

Το περιστατικό έγινε σε καφετέρια της Βενετίας

Σε «πεδίο μάχης» μετατράπηκε καφετέρια στη διάσημη πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, όταν η διένεξη που είχε σερβιτόρος με μέλος της παρέας τουριστών πήρε άσχημη τροπή και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Τα πλάνα που δημοσίευσε η ιταλική Corriere del Veneto δείχνουν τον καυγά που ξέσπασε στο Caffè Chioggia ανάμεσα σε σερβιτόρους της επιχείρησης και ξένους πελάτες.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα μιας αγγλόφωνη αυτόπτης μάρτυρας, που ακούγεται να αναφωνεί «Τι γίνεται;» παρακολουθώντας τη συμπλοκή.

Τουλάχιστον επτά σερβιτόροι φέρονται να ενεπλάκησαν στον καυγά με την τετραμελή παρέα των τουριστών, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας προσπάθησε να προστατευθεί κρατώντας μια καρέκλα ως «ασπίδα».

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πάντως δεν φαίνονται να συμμετέχουν όλοι οι σερβιτόροι στον καυγά, αντίθετα κάποιοι δείχνουν να προσπαθούν μάλλον να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε πριν ξεσπάσει ο καυγάς, αφού το προσωπικό της επιχείρησης αρνήθηκε να μιλήσει στα τοπικά ΜΜΕ για το περιστατικό.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση