ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο περιστατικό ομοφοβικής βίας: Έφηβος άφησε αναίσθητη 18χρονη με μία γροθιά (vid)

Το σοκαριστικό βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καφετέριας

Ένα σοκαριστικό βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καφετέριας δείχνει μία 18χρονη γυναίκα να πέφτει αναίσθητη από τη γροθιά ενός άνδρα, ενώ προηγουμένως έχει δεχθεί ομοφοβική επίθεση από τους φίλους του.

Ο άνδρας φέρεται να τη γρονθοκόπησε επειδή «έμοιαζε σαν λεσβία». Νωρίτερα η νεαρή κοπέλα φέρεται να περπατούσε πιασμένη χέρι-χέρι με μία φίλη της, όταν μία παρέα επτά εφήβων τις σταμάτησε και τις ρώτησε αν είναι λεσβίες, σε παρακείμενο καφέ.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην Αγία Πετρούπολη και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα τοπικά media οι νεαροί τις απείλησαν τις κοπέλες μόλις εισήλθαν στην καφετέρια και απέτισαν να τους δώσουν τα κινητά τους και τα πορτοφόλια τους.

Στο βίντεο φαίνεται η 18χρονη Εκατερίνα Λίσικ να υπερασπίζεται τις φίλες της φωνάζοντας προς την ομάδα των νεαρών, την ώρα που ένας εξ αυτών προσπαθεί να την κλωτσήσει, προτού ένας φίλος του, την αφήσει αναίσθητη με μία γροθιά, ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε με την υπόλοιπη παρέα.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς από το χτύπημα υπέστη διάσειση και έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ χρειάστηκε και ράμματα στα χείλη.

Η αστυνομία σύμφωνα με τοπική εφημερίδα συνέλαβε τρεις άνδρες, δύο ανήλικους ηλικίας από 12-16 ετών και έναν ενήλικα ηλικίας 19 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη σοβαρής σωματικής βλάβης.

Μάλιστα φαίνεται να παραδέχθηκαν ότι δεν τους άρεσε που οι δύο κοπέλες κρατούσαν τα χέρια τους.

Η Ρωσία έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, καθώς και για τις πολιτικές της σε βάρος τους. Από την αρχή του έτους περίπου 40 άνθρωποι έχουν φυλακιστεί ως ομοφυλόφιλοι και δύο εξ αυτών έχουν πεθάνει από βασανιστήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X