ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάνθρωποι γονείς έκαψαν με βραστό νερό το παιδί τους (vid)

Το φυλάκισαν σε κλουβί και μετά το έκαψαν

Ρίχνοντας καυτό νερό σκότωσαν δύο γονείς στη Σιγκαπούρη τον 5χρονο γιο τους, τον οποίο κρατούσαν κλειδωμένο σε κλουβί.

Το έγκλημα έγινε το 2016 και οι ειδεχθείς λεπτομέρειες έγιναν γνωστές τώρα, που διεξάγεται η δίκη. Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι γονείς του παιδιού, Ridzuan Mega Abdul Rahman και Azlin Arujunah καταδικάστηκαν σε 27 χρόνια φυλάκιση.

Οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν την υπόθεση ως «μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών». Το 5χρονο αγοράκι πέθανε τον Οκτώβριο του 2016 από εγκαύματα που προκάλεσε νερό 92 βαθμών Κελσίου που έριξαν οι σατανικοί γονείς στο σώμα του.

Το ζευγάρι έκαψε το παιδάκι με καυτό νερό τέσσερις φορές μεταξύ 15 και 22 Οκτωβρίου 2016. Μία από αυτές τις φορές το αγοράκι τους φώναξε «τι κάνετε; είστε τρελοί;» κάτι που, όπως ειπώθηκε στη δίκη, εξόργισε τους γονείς που τον έλουσαν με περισσότερο καυτό νερό. Την ημέρα που πέθανε, η μητέρα του ήθελε να τον κάνει μπάνιο και όταν αρνήθηκε του πέταξε καυτό νερό μέχρι που το παιδί σταμάτησε να κινείται.

Αντί να αναζητήσουν αμέσως ιατρική βοήθεια, οι γονείς περίμεναν έξι ώρες για να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Το παιδί, όπως ακούστηκε κατά την πρώτη ημέρα της δίκης, ζούσε αισμάλωτο μέσα σε ένα κλουβί γάτας και το βασάνιζαν με καυτά κουτάλια και πένσες για μήνες πριν πεθάνει. 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X