ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνδρας έσφαξε 25χρονο που γνώρισε μέσω εφαρμογής και έφαγε τους όρχεις του

Η Αστυνομία βρήκε το θύμα κρεμασμένο ανάποδα από το ταβάνι

Ένας άνδρας από το Μίσιγκαν ακρωτηριάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω της εφαρμογής Grindr, την οποία επιλέγουν κυρίως μέλη της LGBTQ κοινότητας.

Ο 25χρονος hairstylist ονόματι Κέβιν Μπέικον συνάντησε τον κατηγορούμενο ως δολοφόνο του Mark Latunski την παραμονή των Χριστουγέννων, κι αφού είχαν συνομιλήσει μέσω της εφαρμογής, όπως αναφέρει η New York Times.

Η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί την επομένη, που δεν εμφανίστηκε στο χριστουγεννιάτικο πρωινό.

Η Αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητό του σε πάρκινγκ και αργότερα εντόπισε ως τελευταία γνωστή τοποθεσία την οποία επισκέφθηκε το σπίτι του Latunski.

Μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν το σώμα του Μπέικον να κρέμεται από τα δοκάρια της οροφής δεμένος με σχοινί από τους αστραγάλους του.

Ο Latunski είπε στις αρχές πως σκότωσε τον Μπέικον μαχαιρώνοντάς τον στην πλάτη και κόβοντας τον λαιμό του. Είπε επίσης πως στη διάρκεια του φόνου έκοψε και έφαγε τους όρχεις του.

Ο Latunski αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο και ακρωτηριασμό.

Την οικογένεια του 25χρονου συλλυπήθηκε και ο ηθοποιός Κέβιν Μπέικον, συνονόματος του θύματος.

«Για προφανείς λόγους, σκέφτομαι σήμερα τους φίλους και την οικογένεια αυτού του νεαρού Κέβιν Μπέικον» έγραψε ο ηθοποιός. «Του στέρησαν τη ζωή πολύ νωρίς. Η κομμωτική ήταν η αγάπη του. Είμαι σίγουρος πως θα είχε κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το χάος στο κεφάλι μου. RIP KB» έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X