ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέξης Κούγιας για καρκίνο: «Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου»

«Κάνω κάθε μέρα ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία»

O Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο «Χαμογέλα και πάλι» για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, θέλησε να αποκαλύψει τον αγώνα που δίνει καθημερινά με τον καρκίνο με αφορμή τη λευχαιμία που σύμφωνα με τον ίδιο στέρησε τη ζωή από τη Μαλένα, το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο ίδιος σημείωσε: «Μέχρι να παρέμβω εγώ και να αναλάβω εγώ την υπόθεση, ρωτούσαν αν η Μαλένα είχε καλή εικόνα λόγω καρκίνου. Εμένα πως με βλέπετε; Με βλέπετε να σέρνομαι; Κάνω κάθε μέρα ακτινοθεραπεία και ορμονοθεραπεία. Έχω υποστεί έξι ώρες εγχείρηση. Με βλέπετε να πεθαίνω; Όποιος έχει καρκίνο ή λευχαιμία μπορεί να μην φαίνεται προς τα έξω, αλλά πεθαίνει κάθε μέρα. Το κοριτσάκι είχε λευχαιμία, το άλλο καρδιολογικά, το άλλο είναι παράλυτο και του έχει γίνει κοκτέιλ φαρμάκων. Όταν γίνει η δίκη θα ντραπούν πολλοί άνθρωποι».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου του ευχήθηκε περαστικά, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Είμαι φτιαγμένος από πλουτώνιο. Δεν έχω αλλάξει τον τρόπo ζωής μου. Την παραμονή του χειρουργείου μου αγόρευα 12 ώρες. Δύο μέρες συνέχεια για τον Λιγνάδη. Η ζωή είναι πολύ όμορφη και ας έχει μόνο λύπες. Θέλουμε όλοι να ζήσουμε. Και εγώ θέλω να ζήσω. Έχω μικρά παιδιά που θέλω να μεγαλώσω και θα τα μεγαλώσω».

Πηγή: reader.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X