ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο ξύλο για μια φωτογραφία στη Disneyland (Βίντεο)

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι γροθιές, οι φωνές και οι ύβρεις έπεφταν «βροχή»

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Disneyland τη Δευτέρα (15/05) όταν μέλη δύο οικογενειών ήρθαν στα χέρια για μια φωτογραφία.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε μια πινακίδα που έχει στηθεί στο θεματικό πάρκο για την 100η επέτειο της Disney και το ποιος θα φωτογραφιζόταν πρώτος μπροστά σε αυτή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι γροθιές, οι φωνές και οι ύβρεις έπεφταν «βροχή» μέχρι τελικά εργαζόμενοι στη Disneyland και άνδρες ασφαλείας να τους χωρίσουν.

Δείτε το βίντεο:

Όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία ένα άτομο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του καβγά για τον οποίο, ωστόσο, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν υπέβαλε μηνύσεις.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο καβγάς ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (15/05) όταν το μέλος της μιας οικογένειας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ένα μέλος μιας άλλης οικογένειας που του ζήτησε να μετακινηθεί.

Η μοναδική ποινή που ανακοινώθηκε είναι ότι για δύο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στον καβγά εκδόθηκε απαγορευτικό για νέα είσοδο στη Disneyland με τον κίνδυνο να συλληφθούν αν το επιχειρήσουν.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X