ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια δολοφονία: Πυροβόλησε την σύζυγό του στο κεφάλι - «Ήταν έγκυος»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με θύμα μια 29χρονη από τη Ρουμανία και θύτη έναν 39χρονο Αλβανό.

Η γυναικοκτονία έγινε νωρίς το πρωί στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην περιοχή Καμίνια Ηρακλείου, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του ΟΦΗ.  

Oι γείτονες του ζευγαριού τούς άκουσαν να τσακώνονται στις 7:30 και λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε πυροβολισμός.

Πώς έγινε η γυναικοκτονία στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, 39χρονος από την Αλβανία πυροβόλησε με πιστόλι στο κεφάλι και σκότωσε εν ψυχρώ την 29χρονη σύντροφό του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δράστης κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα και η ΕΛ.ΑΣ., η οποία έσπευσε στο σημείο.

Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα. Αργότερα σήμερα αναμένεται να δώσει κατάθεση εκ νέου, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Ο 39χρονος είχε απασχολήσει για ναρκωτικά τις Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 39χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες, όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

«Ήταν έγκυος η 29χρονη»

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το ζευγάρι κατά καιρούς κατανάλωνε συχνά αλκοόλ, έκανε θόρυβο, ενώ και οι δύο εργάζονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής. Παράλληλα, γείτονες δήλωσαν στο Cretalive.gr ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος. «Η κοπέλα που έμενε εδώ πέρα ήταν έγκυος», ανέφερε μια γειτόνισσα, ενώ μια άλλη τόνισε ότι «είναι πολύ δυσάρεστα όλα αυτά, υπάρχει πολλή βία, κάτι πρέπει να γίνει».

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση