ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγωνία για τη Σάνι Λουκ: «Έχουμε πληροφορίες ότι είναι ζωντανή»

«Σοκαριστήκαμε, δεν πιστεύαμε την αγριότητα που έβγαλαν αυτοί οι άνθρωποι σε ένα γυναικείο σώμα»

Ένα από τα «πρόσωπα της σύγκρουσης» ανάμεσα σε Χαμάς και Ισραήλ είναι αναμφίβολα η Σάνι Λουκ. Πρόκειται για την 22χρονη Γερμανίδα, η οποία βρισκόταν με τον Μεξικανό φίλο της και άλλα άτομα σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής κοντά στο κιμπούτς Re'im, όπου μαχητές της Χαμάς επιτέθηκαν το Σάββατο.

Οι φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας έκαναν τον γύρο του κόσμου, από την πρώτη στιγμή που συμπεριλήφθηκε στη λίστα των αγνοούμενων, ωστόσο το μεγάλο σοκ ήρθε όταν κυκλοφόρησε βίντεο, στο οποίο φέρεται να είναι στοιβαγμένη σε καρότσα φορτηγού των επιτιθέμενων.

Φρικιαστικό βίντεο

Τότε, είχε αναγνωριστεί από το τατουάζ στα πόδια της, ενώ οι περισσότεροι θεώρησαν ότι η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή. Τουλάχιστον αυτό πρόδιδε η στάση του σώματός της στην καρότσα, ενώ η ίδια στο βίντεο δεν κινούνταν και έδειχνε σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι. Στη συνέχεια, η μητέρα της διέψευσε ότι έχει χάσει τη ζωή της.

Η Ελληνίδα θεία της Σάνι

Σύμφωνα με όσα είπε η Ελληνίδα θεία της στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η 22χρονη tattoo artist είναι ακόμη ζωντανή και βρίσκεται στη Γάζα σοβαρά τραυματισμένη.

«Ερχόταν τακτικά στην Ελλάδα, στο σπίτι μας, και έμενε εδώ κάποιες φορές (σ.σ. στον Βόλο). Η Σάνι δεν είναι 30 χρόνων όπως γράφουν, είναι μόλις 22», είπε αρχικά η θεία της.

«Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τον Αύγουστο. Της είχαμε προτείνει να οργανώσει ένα φεστιβάλ στο Πήλιο. Είχε βρει με τον σύντροφό της μια περιοχή στην Πελοπόννησο για να το κάνουν. Έφυγε για το Ισραήλ για να κάνουν το φεστιβάλ εκεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η ίδια διοργάνωνε πολλά από το φεστιβάλ που αντιπροσώπευαν την ειρήνη. Το συγκεκριμένο που έγινε στο Ισραήλ, έγινε γι’ αυτόν τον σκοπό γιατί ήταν στα σύνορα με τη Γάζα», εξήγησε η θεία της 22χρονης.

«Μεγάλο σοκ»

Όπως λέει η ίδια, όταν είδε το φρικιαστικό βίντεο με το σώμα της να σέρνεται και να στοιβάζεται σε μια καρότσα φορτηγού, σοκαρίστηκε.

«Στο φεστιβάλ ήταν με τον φίλο της. Αγνοείται ακόμα. Στην αρχή λέγαμε αποκλείεται να συμβαίνει αυτό στο Ισραήλ, δεν είναι δυνατόν. Όταν είδαμε το βίντεο στην καρότσα, είδαμε τα μαλλιά της αλλά θεωρήσαμε ότι μπορεί να μην είναι η Σάνι. Καταλάβαμε ότι είναι αυτή από το τατουάζ στα πόδια της. Σοκαριστήκαμε, δεν πιστεύαμε την αγριότητα που έβγαλαν αυτοί οι άνθρωποι σε ένα γυναικείο σώμα», τόνισε η θείας της Σάνι.

«Θα με στοιχειώνει για πάντα»

Όπως λέει, οι εικόνες αυτές θα την στοιχειώνουν για πάντα: «Αυτές οι σκηνές δεν μπορούν να ξεχαστούν και να φύγουν από το μυαλό». Ωστόσο, αυτό που δίνει ελπίδα σε όλους, είναι οι πληροφορίες που έχει η οικογένεια πως η 22χρονη είναι ακόμα ζωντανή αλλά σοβαρά τραυματισμένη, και παραμένει στη Γάζα: «Έχουμε διασταυρωμένες πληροφορίες από ανθρώπους που είναι μέσα στη Γάζα ότι είναι ζωντανή. Θα ήθελα να ακούσω ευχάριστα νέα και όχι άσχημα. Φοβάμαι πολύ τα άσχημα νέα. Ελπίζω η γερμανική κυβέρνηση να κάνει αυτό που πρέπει».

«Δεμένη οικογένεια»

«Η Σάνι έχει άλλα τρία αδέλφια. Είναι πολύ δεμένη οικογένεια, ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον. Η οικογένειά της κάνει ό,τι μπορεί για τη φέρει στο σπίτι. Δεν έχουμε κάποιο νεότερο από τη γερμανική κυβέρνηση. Σκέφτομαι συνέχεια την τελευταία μας συνάντηση σε έναν γάμο που μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία γιατί δεν έχουμε πολλές. Αγαπώ περισσότερο την καρδιά της, είναι ένα υπέροχο παιδί», είπε η θεία της 22χρονης.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση