ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άφαντος ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Τι αναφέρει στο σημείωμα που άφησε

Σε αγώνα δρόμου είχε μετατραπεί ως αργά χθες το βράδυ η έρευνα για τον εντοπισμό του 34χρονου ο οποίος δολοφόνησε την 71χρονη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη καθώς εκφράζονταν φόβοι ότι μπορεί να αυτοκτονήσει. Όπως ανέφερε φίλος του τα ίχνη του 34χρονου είχαν χαθεί για πολλές ώρες ενώ δεν απαντούσε και στο κινητό τηλέφωνο του. Κανείς δεν ήταν σε θέση να πει πού μπορεί να βρίσκεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι που διέμεναν βρέθηκε η καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ομολογεί την πράξη του. Ο 34χρονος αφήνει να εννοηθεί πως αρχικά δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει ωστόσο εξηγεί ότι τελικά προχώρησε στη δολοφονία καθώς, όπως λέει, η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επειδή είχαν χάσει τη ζωή τους άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες στο σημείωμα ο 34χρονος φέρεται να αναφέρεται σε χρέη που είχε από δάνεια που είχε λάβει. Επίσης γράφει πως τον χώρισε η φίλη του και ότι παράτησε τη δουλειά του. «Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» αναφέρει στο σημείωμα.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη. Το όχημα βρέθηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία στη περιοχή της Χαλκηδόνας. Κατά την αρχική έρευνα προέκυψε πως το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από πολύ κοντινή απόσταση στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως δεν άκουσαν πυροβολισμό και ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το έγκλημα να διαπράχθηκε σε άλλη περιοχή και να μεταφέρθηκε το θύμα στη περιοχή όπου εντοπίστηκε και για αυτό να βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων ερεύνησαν εξονυχιστικά το όχημα για τον εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συγκέντρωσαν στο σημείο της δολοφονίας και κατά την έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος είχε ενοικιάσει το όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκε η 71χρονη βρέθηκαν στο σπίτι του 34χρονου το οποίο ερευνήθηκε, παρουσία εισαγγελέα, εξονυχιστικά. Στο ίδιο σπίτι φέρεται να διέμενε και το θύμα.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση