ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητο: Της είπαν ότι έχει καρκίνο αλλά βρήκαν κάτι αηδιαστικό στο συκώτι της! (pics)

Απίστευτο αλλά αληθινό!

Μια 36χρονη γυναίκα βρέθηκε στο... κατώφλι του θανάτου όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι έχει μια μορφή θανατηφόρου καρκίνου στο συκώτι, ωστόσο όπως αποδείχτηκε έκαναν λάθος.

Η Cassidy Armstrong από τον Καναδά παραπονιόταν για πονοκεφάλους στην δεξιά πλευρά του κρανίου της. Οι εξετάσεις αίματος έδειχναν φυσιολογικές, οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν τίποτα και οι γιατροί της είπαν πως είναι καλά.

Τα συμπτώματα διαρκώς χειροτέρευαν, η Cassidy έχασε 11 κιλά, έγινε αναιμική, δεν μπορούσε να χωνέψει τις τροφές και δεν κοιμόταν. Ο πόνος έφτανε μέχρι τα πλευρά της και τότε οι γιατροί εντόπισαν μια σκιά.

Αμέσως την ενημέρωσαν πως ήταν καρκίνωμα και μάλιστα σπάνιας μορφής, ο οποίος εμφανίζεται σε άτομα κάτω των 40 ετών.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι χημειοθεραπείες, έκανε συμπληρωματικές εξετάσεις που αποκάλυψαν την φρικτή, αλλά όχι θανατηφόρα ασθένεια.

Η Cassidy ενημερώθηκε πως είχε προσβληθεί από ένα σκουλήκι-ταινία!Όταν ρώτησε αν είναι καλά τα νέα, της είπαν οι γιατροί πως είναι καλύτερα από αυτό που είχαν διαγνώσει αρχικά.Το σκουλήκι ζούσε για περίπου 15 χρόνια στο συκώτι της ενώ το κόλλησε από ζώο το οποίο είχε φάει κάποιο τρωκτικό.

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X