ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισπανία: Η στιγμή που πυροσβέστες σώζουν βρέφος από τις πλημμύρες (vid)

Ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα και μπάζα

Η δραματική διάσωση ενός μωρού από ένα κτίριο που πολιορκούσαν τα νερά των πλημμυρών στην Ισπανία κατέγραψε η κάμερα , καθώς οι διασώστες και οι άνδρες των δυνάμεων έκτακτης ανάγκης του στρατού έδωσαν μάχη, με τα νερά να τους φθάνουν μέχρι τη μέση, για να σώσουν τη μικρούλα.

Δείτε το βίντεο με τη δραματική διάσωση του μωρού

Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να απομακρύνουν κι ένα μικρό αγόρι από το ίδιο κτίριο στην περιοχή Μολίνς του δήμου Οριχουέλα, ενώ έστησαν κι ολόκληρη επιχείρηση για να διασώσουν και δύο κορίτσια, μετά από δύο 24ωρα καταρρακτώδους βροχής στη νοτιοανατολική Ισπανία.

Η Οριχουέλα είναι μια από τις περιοχές της Ισπανίας που δέχθηκαν τα μεγαλύτερα πλήγματα από τις πλημμύρες, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Σεγούρα, που απέκοψε την πόλη εμποδίζοντας την είσοδο και την έξοδο απ’ αυτή, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία

Ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα και μπάζα στις περιοχές της Βαλένθια, της Μουρθία και της ανατολικής Ανδαλουσίας. Σε ορισμένες περιοχές πλημμύρισαν σήραγγες σχεδόν μέχρι απάνω με αποτέλεσμα τα νερά να καλύψουν μερικώς ή ολόκληρα αρκετά αυτοκίνητα. Ένας 41χρονος άνδρας βρέθηκε χθες νεκρός στην Οριχουέλα, ανεβάζοντας σε τουλάχιστον έξι τα θύματα των πλημμυρών στην Ισπανία το τελευταίο διήμερο μετά το ρεκόρ βροχοπτώσεων. Οι μετεωρολόγοι αναμένουν βελτίωση των καιρικών συνθηκών τα επόμενα 24ωρα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X