ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό! «Για πέντε λεπτά ένιωθα τον πνιγμό της Καρολάιν»

Οι δραματικές ώρες στη μεζονέτα

Η ομολογία του 33χρονου πιλότου για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Τα νέα στοιχεία και για το έγκλημα, αλλά και για τα όσα είπε ο καθ΄ομολογία δράστης είναι συγκλονιστικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 33χρονος πιλότος περιέγραψε στους αστυνομικούς την ανατριχιαστική στιγμή του μαρτυρικού θανάτου της Καρολάιν, λέγοντας: «για πέντε λεπτά ένιωθα τον πνιγμό της». Ο πιλότος κατά την απολογία του δήλωσε πως είχε περάσει τα χέρια του στο λαιμό της 20χρονης συζύγου του, βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Παράλληλα, η ΕΡΤ παρουσίασε καρέ – καρέ το χρονικό του φρικτού εγκλήματος, από τα μεσάνυχτα όπου η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα της μεζονέτας, έως και τη στιγμή που ο 33χρονος πιλότος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία.

To χρονικό του εγκλήματος:

00.00: Τα μεσάνυχτα η Καρολάιν έφυγε από το σαλόνι και πήγε στη σοφίτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.
00.25: Εικοσιπέντε λεπτά αργότερα η άτυχη φοιτήτρια έστειλε sms στον πιλότο, στο οποίο τον αποκαλούσε στα αγγλικά ανόητο.
00.30: Από τις κάμερες φαίνεται ο πιλότος ξαπλωμένος στον καναπέ του σαλονιού να κρατάει αγκαλιά το μωρό.
01.30: Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο κατ’ ομολογία δράστης αφαιρεί την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού συστήματος παρακολούθησης. Στο σημείο αυτό φαίνεται ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει τη δολοφονία της συζύγου του.
04.00: Ο 33χρονος ανεβαίνει στη σοφίτα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξαπλώνει δίπλα στη γυναίκα του, έχοντας βάλει το 11 μηνών κοριτσάκι αναμεσά τους. Εκείνη την στιγμή ξυπνάει η Καρολάιν και του ζητάει να φύγει.
04.11: Η ώρα του κακού. Ο θάνατος της Καρολάιν. Λίγη ώρα αργότερα, ο δολοφόνος πνίγει τον σκύλο της οικογένειας στην σκάλα του σπιτιού.
06.16: Ο πιλότος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση και το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X